Foto bij -015-

Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha die foto hierboven. xD Louis kijkt precies zo als hij uit de wc's komt lopen.

We staan op van het lachen en kijken om ons heen. “Where’s Harry?” Vraag ik. “Oh no…” Zegt hij simpel. “What’s wrong?” Vraag ik bezorgd. “If Harry gets embarrassed or upset he always walks away.” Zegt Louis bezorgd. “Let’s look for him.” Zeg ik. “I already know where he is.” Zegt Louis en loopt naar de wc’s. Ik loop achter hem aan en als we bij de wc’s aangekomen zijn horen we luide kreunen. Louis en ik kijken elkaar met een blik van horror aan en besluiten dan maar snel weg te benen.

*na 15 minuten*

Louis loopt al de hele tijd zenuwachtig rond te ijsberen. “What’s wrong?” Vraag ik. “I have to pee but I don’t want to interrupt them in their little thing over there.” Zegt Louis. “Just go, I think they’re done.” Zeg ik geruststellend. “Okay.” Zegt hij en we lopen naar de wc’s. Ik blijf buiten wachten. Louis geeft me een vluchtige kus en loopt naar binnen. Ik kijk hoe hij naar binnen gaat. Ik hoor iemand enorm gillen. “LOUIS GET OUT!!!” Schreeuwt Sammie. Ik schrik. Louis komt rillend en met grote ogen naar buiten. “T- they were…” Zegt Louis, hij maakt zijn zin niet af. Ik trek hem in een knuffel. “It’s okay, it’s okay.” Stel ik hem gerust. Louis’ in shock. Ik leid hem de weg naar het reuzenrad. Ik haat het reuzenrad, ja, maar hij leek er zo kalm in. “Calm down Boo…” Zeg ik geruststellend en we stappen in het reuzenrad. Hij lijkt te kalmeren als we in de lucht zijn. Ik kijk angstig naar beneden maar ben blij dat Louis gekalmeerd is. Louis lijkt te realiseren waar we zijn en kijkt me dankbaar aan.

Reageer (1)

  • Ashton5SOS

    Omg... Ik voel zo met jullie mee.. :)
    Ik zou ook in shock zijn hoor.. (lol)
    Maar jij weet echt focking veel van Lou.. (H)

    I love you and your story!! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen