Vanuit Linde

De volgende ochtend word ik als eerste wakker en stap mijn bed uit, ik dek de tafel en bak broodjes in de oven. Niet veel later komt Daan aanlopen en zegt “hee schat goeiemorgen!” ik geef hem een kus en zeg “hee Daantje goeiemorgen! Lekker geslapen?”, “ja, hoor jij?” zegt hij en ik zeg “bij jou altijd toch!” en begin te lachen. We dekken samen de rest van de tafel en dan zegt Daan “zullen we de rest wakker maken?”, “ja, kom we gaan ze wakker maken op onze eigen manier haha” zeg ik en ik maak een keukenla open en pak daar 2 pannen uit en wat spatels. We lopen met z’n 2en naar de woonkamer en beginnen op de pannen te slaan. Iedereen word meteen wakker en Rein begint te schreeuwen "mongolen, wat doen jullie nou weer?!" "zooo, jij bent chagrijnig, wij maken jullie wakker" zeg ik en Daan en ik beginnen te lachen. "sorry, maar dit was niet normaal wakker maken!" zegt Rein en ik zeg "ja, sorry maar dit moest gewoon even", "nou, dit maak je niet zomaar goed hoor" zegt Rein dan en ik kijk hem aan "oja, hoe dan??" vraag ik en hij zegt "nou, zeg maar 'allerliefste Rein, je bent heel lief en ik had dit niet mogen doen, het spijt me' " ik begin te lachen en Rein kijkt me afwachtend aan, "nou komt er nog wat van?" vraagt hij en ik zeg snel "allerliefste Rein, je bent heel lief en ik had dit niet mogen doen, het spijt me" hij kijkt me tevreden aan en zegt "okee dan, ik vergeef je". De rest lag al de hele tijd een beetje mee te luisteren en ik zeg "nou, hup, jullie bed uit! ik heb het ontbijt klaar en Daan en ik moeten om 11:00 weer in de trein zitten richting Goor!", dan staat iedereen toch maar snel op en niet veel later zitten we met z'n alle aan het ontbijt. Na het ontbijt gaan we allemaal ons nog even klaar maken en is het al 10:45. ik schrik en zeg snel "FLEUR, wil jij de deur dadelijk even op slot doen als iedereen weg gaat? Daan en ik moeten snel gaan!!" "is goed !" zegt Fleur nog snel en dan trek ik Daan mee naar buiten. het station is in mijn straat dus we rennen met z'n 2en heel snel richting het station en zijn nog net op tijd voor de trein richting Goor. Niet veel later krijgen ik een whapp van Fleur:
Fleur: heeeiii, veel plezier daar en het huis zit op slot! ik ga mee met Rein en Owen richting Eindhoven en dan ga ik bij Rein logeren in Waalre! x
ik: heeii, dankjee, en jij dan ook veel plezier! xx
Fleur: dankjee mop x

ik zit in de trein tegen Daan aan en we kletsen de hele tijd, op een gegeven moment word ik best wel moe en val tegen Daan aan in slaap. 2 uur later word ik wakker door Daan die zachtjes mee zingt met de muziek die hij aan het luisteren is, ik open mijn ogen en kijk Daan aan, "is het leuk de muziek die je luisterd?" vraag ik lachend en hij zegt "haha, ja hoor, was ik mee aan het zingen dan?" "haha, jepp" zeg ik en Daan lacht ook een beetje. 'volgend station, Goor' horen we dan en ik pak mijn spullen. De trein komt tot stilstand en ik en Daan stappen uit, "nou, vertel waar moeten we heen?" zeg ik lachend en Daan wijst de weg. Als we bij Daan's huis aankomen zeg ik "woow jij hebt ook een mooi huis!!" "haha dankje" zegt Daan en we lopen achterom de tuin binnen. "Hee mam hee pap" zegt Daan en ik zwaai ook even naar mijn ouders. "Linde kom eens even" zegt mijn moeder dan, "ik wil je even vertellen over het verhuizen" ik loop naar der toe en ze begint te vertellen "ik snap dat je het allemaal heel vervelend vind, maar ik heb nou eenmaal hier in de buurt nieuw werk gevonden en toen dachten we dat jij het het leukst zou vinden om dan vlakbij Daan te wonen.." Ik knik en zeg "mam ja ik vind het heel vervelend maar ik heb het er gister met iedereen over gehad en Daan gaat me er oor heen helpen en de meiden komen zo vaak mogelijk langs!" "Mooi dat het al iets beter gaat want we gaan morgen al beginnen met verhuizen.. We hebben jou spullen al deels hier want je blijft de aankomende 2 dagen bij Daan logeren.. " zegt ze dan en ik kijk haar een beetje verschrikt aan "woow nu al" zeg ik een beetje verward "ja nu al we willen dat jij en ke broers hier kunnen beginnen op school en dat ik hier meteen kan beginnen met werken" ik snap het wel, maar moet het wel even verwerken. Daan zegt "kom we lopen wel even naar binnen" en ik loop achter hem aan, binnen gaan we samen op de bank zitten en dan komen de tranen toch weer, want ik moet toch wel heel snel afscheid nemen van alles opeens..

Reageer (2)

  • MS123456

    Snel verder xxxx

    1 decennium geleden
  • Reinlicious

    Heel leuk , en ben benieuwd hoe Linde het in goor vind!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen