Whisky is zoo lekker! Ik heb er al een stuk of 3 op. Joren komt naar me toe. ‘Schat, ik denk niet dat je tegen de drank kunt.. Misschien moet je stoppen met drinken?’vraagt hij bezorgd. ‘Schat, maak je geen zorgen. Ik kan er tegen’, zegt ik. ‘Yeah right. Let toch maar op’, zegt hij voor een vriend hem meetrekt. Ik loop naar Sanne en Stijn. Die twee zijn al ladderzat. ‘Ik moet naar het toilet’, zegt Sanne op een eigen zatte manier voor ze wegstrompeld. ‘I-is Joo-oren al zat-t?’, vraagt Stijn. ‘Nee, ik denk het niet’, zeg ik. ‘Jammeerrr-rr’, is zijn antwoord. ‘Ik ga Sanne zoeken’, zeg ik voor ik me omdraai. Op weg naar de toiletten zie ik Sanne. Samen met Joren. Ze zijn aan het kussen! Ik ben in 1 klap nuchter en loop weg. Huilend richting huis.

Hoe kunnen ze me dit aandoen? En dan zeggen dat zij jaloers worden als ik lach met Stijn! Thuis aangekomen leg ik me op mijn bed en blijf wenen. Dan val ik uitgeput in slaap. Wanneer ik wakker kom zie ik dat ik veel smsen heb.

‘Schat waar ben je? xxJoren’

‘Liefffieeeee, w zoekkenn jeu ooverrall! xS’

Sanne kan blijkbaar iet zo goed typen als ze zat is.

‘Zara? Ben je goed thuisgekomen? Ik weet wat je zag… toen je huilend voorbijliep, wou ik Sanne vragen wat er gebeurde. Ik zag ze kussen… Ik ben er voor je.
xStijn’


En nog een paar andere smsen van Joren en Sanne. Stijn zag het dus ook. Hoe zou het met hem zijn?

‘Stijn, met mij gaat het niet. Ik ben kapot! Maar hoe gaat het met jou? Ben jij wel ok? xZara’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen