Een dik 10de deel speciaal voor jullie :)

De rest van de avond vloog voorbij. Ineens stond ik aan de deur om de laatste feestgangers naar huis te sturen. Thomas zijn huis was een puinhoop. Hij had me vroeger die avond nog gevraagd of ik bleef slapen zodat ik hem morgen kon helpen opruimen. Natuurlijk had ik ingestemd, zoiets zou ik ook niet op mijn eentje willen doen.

De vloer was bezaaid met plastieken bekertjes en ik wist niet waar mijn voeten te zetten. “Waar zit hij trouwens?” vroeg ik me af wanneer hij juist zijn armen rond mij sloeg. Een keer ademhalen en ik rook direct al dat hij te veel op had. “Weet je dat je er heel sexy uit zag in die bikini?” lachte hij en duwde me tegen de muur. “Thomas, je bent dronken” zei ik, zonder effect. Hij begon in mijn nek te kussen. Ik probeerde hem weg te duwen maar hij had meer kracht. “THOMAS! Alstublieft, stop!” riep ik. Hij schrok, deinsde achteruit en had precies door dat hij dat niet had moeten doen. Onwennig sloeg ik mijn arm weer rond hem en zei: “Kom, het is laat. Ik denk dat het beter is om nu te slapen en straks pas beginnen op te ruimen.” Ik liep met hem naar boven en liet hem vallen op zijn bed.

“Hanne?” zei hij en pakte mijn arm vast.
“Ja, wat is er?”
“Kun je nog 1ding voor mij doen?”
“Natuurlijk, wat?”
“Kom je bij mij komen liggen? Ik wil niet dat je je in die vuile zetel legt wanneer er hier nog plaats is.”
“Oke, als je dat echt wilt”

Hij leek ontnuchtert te zijn van mijn geroep. Ik tilde het deken op en legde mij bij hem. Direct sloeg hij zijn armen rond mij. Ik kreeg het meteen een pak warmer en voelde zijn adem in mijn nek. Ik zou liegen als ik zei dat ik dit niet leuk vond.

De volgende ochtend was ik redelijk vroeg wakker. Stilletjes legde ik Thomas zijn armen terug en kroop uit het bed. Gelukkig was die nog veel te moe om wakker te worden. Zijn krulletjes hingen alle kanten op. “Waarom ben jij zo schattig?” zuchtte ik en ging naar beneden. Het daglicht maakte het meer duidelijk wat voor puinhoop het was beneden. Ik besloot om al stilletjes op te ruimen. Ik ging op zoek naar vuilzakken en al het ander wat ik nodig zou hebben. Een uurtje kon ik opruimen voordat Thomas zijn slaperige kop beneden toonde.

“Heb ik gezegd dat je zonder mij kon beginnen?” gaapte hij.
“Nee, maar jij was veel te schattig aan het slapen. Ik wou je niet wakker maken.” lachte ik. Nu durfde ik zoiets te zeggen want mijn zelfvertrouwen werd elke dag meer en meer opgekrikt.

Thomas lachte en slofte naar de koelkast. “Honger? Ik kan een eitje klaarmaken als je dat wilt.” vroeg hij toen hij de koelkast opentrok. “Dat kan ik niet weigeren” antwoordde ik. Terwijl hij zich bezighield met de eitjes, ruimde ik nog een beetje op. Wanneer ik daar geen zin in had, begon ik te staren naar Thomas. Zijn haar zat nog steeds in de war en ik merkte pas nu op dat hij alleen een pyjama broek aan had. Ik was toch zo’n gelukzak. “Is er iets?” vroeg Thomas als hij me voor de zoveelste keer had betrapt dat ik aan het staren was. “Oh, niks” Ik was te nieuwsgierig om van ver te kijken wat hij aan het maken was dus ging ik stilletjes achter hem staan. Het rook echt te goed en er ontsnapte een “Mhmhmhm” bij mij. Ik had de neiging om mijn hoofd op zijn schouder te leggen en mijn armen rond hem te slaan maar dat was ‘te’.

“Hanne, mag ik je iets opbiechten?” zegt hij wanneer hij zich ineens omdraait.
“Natuurlijk, je geheim is veilig bij mij” lach ik hem toe.
“Alles dat ik gisteren verteld heb dat meende ik echt…”

In een flits hoorde ik al het liefs dat hij tegen mij had gezegd en zag ik voor mij hoe hij zich had gedragen rond mij. Ik kon mezelf niet tegenhouden, pakte Thomas zijn gezicht vast en kuste hem. Deze keer was hij niet dat het initiatief nam maar ik.

Reageer (2)

  • conordabestx

    snel verder!!! AUB?? Ik hou van dit verhaal!! Wordt het 11de deel ook zo lang?? (K)

    1 decennium geleden
  • Sevvalium

    Té lieff!! (: They're made for each other. Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen