Foto bij 49. Gedichtje voor mijn zusje

Hoi! Ik kreeg vandaag ineens de kriebeltjes en besloot een paar gedichtjes te schrijven voor mijn lieve zusje (1DSWAGGIE hier op Quizlet). Gezien het feit dat zij een Zayn meisje is gaan ze uiteraard over onze Badboi. Laat maar even weten wat jullie ervan vinden, daar ben ik wel benieuwd naar!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen