Foto bij Pink Fluffy Unicorn 3.

OMFG IK HEB EEN ABO !
OrangeRose, WELKOMMM BIJ DIT VERHAAL! IK VOEL ME ZO COOL NU ;D
Ah, ik ben trouwens net naar skyfall geweest. Leukleuk. Heeft helemaal te maken met dit verhaal, want ja, spionnen en eenhoorns zijn stiekem hetzelfde. Wisten jullie nog niet he? Goed dat jullie het nu weten. Ik moet stoppen met in meervoud praten want ik heb maar een abo. Anyways, HIER IS EEN NIEUW STUUKJAAA!

De vloek van Agrah. De ergste vloek in de geschiedenis van de vloeken. Wel, naast avada kedavra (Ja, ik ben een groot Harry Potter fan). Maar de vloek van Agrah is anders ontstaan. Op een verschrikkelijke manier.
Vage vertelstem begint met vertellen.
Lang, lang geleden was er eens een unicorn genaamd Agrah. Hij was een boosaardige eenhoorn, maar dat wist niemand. Hij danste altijd vrolijk mee op de regenboog en at altijd netjes zijn bordje leeg, tot op een dag. Agrah had genoeg van al dat gespring en geblijheid, en hij werd heel erg boos. Hij stormde door de straten van Unicorn-City en riep: "HOE KUNNEN JULLIE NOU ALTIJD BLIJ ZIJN? JULLIE MOETEN OOK WEL EENS BOOS ZIJN. ONMOGELIJK OM ALTIJD BLIJ TE ZIJN, UNUNICORN! IK SPREEK EEN VLOEK UIT OVER HEEL UNICORN-CITY! ALS ER OOIT IEMAND WROK KOESTERT TEGENOVER ANDEREN UNICORNS, ZAL DE UNICORN WERELD VOOR ALTIJD GRIJS EN DOF BLIJVEN! DAT ZAL JULLIE BLIJ HUPPELENDE GESTOORDE VOLKJE LEREN!" en hij stormde de stad uit, en hij viel pardoes van de regenboog af. Want ja, dat is wat er gebeurde met stoure unicorns toendertijd. Ze vielen van de regenboog af, op de wrede aarde en daar veranderde ze in gewone lelijke paarden die niet zacht of roze waren, en al helemaal niet konden praten. De unicorns maakten zich niet druk om de vloek. Ik bedoel, het zijn unicorns. Ze maken zich nergens druk om! Maar, vandaag is de dag gekomen dat daar verandering in is gebracht....


ununicorn, see what I did there ^^

Reageer (2)

  • OrangeRose

    Ga snel verduur!!!!!!!
    IK mis het verhaal xD
    XX

    1 decennium geleden
  • OrangeRose

    oeehhh mijn vriendin die unicorn verslaafde is ga in even inlichten :)

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen