Next to excellence is the appreciation of it.

Dinsdag 12 december 2006


~ Bill Kaulitz

Met een zucht slenter ik achter Tom en Dirk aan naar de stad. Bij een frietzaak stoppen ze met lopen en gaan naar binnen. 'Hé oompje! ' begroet Dirk de man achter de toonbank. Dat is dus zijn oom. Veel hebben ze niet gemeen, behalve dat ze allebei dik zijn. De man is net zo dik als oom Herman in Harry Potter. 'Wie heb je vandaag allemaal meegenomen? '
'Mijn vriend en zijn broer, ' mompelt hij. Hij klinkt niet erg enthousiast dat ik er ook bij ben. Nou, het spijt mij ook. Ik had veel liever bij Mila gezeten nou. Misschien had ik niet naar Tom moeten luisteren, misschien heeft hij niet altijd gelijk. Maar aan de andere kant, ik wil Tom niet teleurstellen. Hij is mijn grote broer en ik wil hem trots maken.

'Wat wil jij Bill?' vraagt Tom. Ik haal mijn schouders op. Ik heb vandaag helemaal geen zin in een vette snack als lunch. 'Geef mij maar een broodje kroket. '
'Niet meer? ' Ik schud mijn hoofd. 'Ik snap wel waarom je zo dun bent als dit je lunch is, ' bemoeit de oom van Dirk zich er mee. Wie is hij om zich met mijn lunch te bemoeien?
'De jeugd van tegenwoordig ook. Wat meer vet op die botten van je mag best! ' Ik rol met mijn ogen. Het is niet gek, met zo`n oom, dat Dirk (ook) redelijk gevuld is. 'En toch wil ik nog steeds enkel een broodje kroket, ' mompel ik en ga aan een tafeltje zitten. Tom komt tegenover me zitten. Voor hij ook maar iets gezegd heeft, beantwoord ik zijn ongestelde vraag. 'Je weet dat ik niet houd van te veel en te vet eten als lunch. ' Als avondeten heb ik er geen problemen mee, vooral als je die avond lekker kan bankhangen en niks meer hoeft te doen. Maar met de lunch blijf je zitten met zo`n vol gevoel in je maag.


Oh em G. Het is zo lang geleden!
I`m so sorry. Ik voel me echt heel schuldig.
De hele week neem ik me al voor om iets te posten, maar met school is het er niet van gekomen :c
Leraren gunnen me geen rustig opstartmomentje!
I`m really really sorry!

Reageer (4)

  • darksunside

    Bill moet gewoon naar Mila terug gaan
    niet bij van die bemoeials in de buurt zijn

    snel verdr(K)

    1 decennium geleden
  • TomKBitch

    laat bill maar snel trug naar mila (H)
    snel verder !! :D

    xx Dymm(K)

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verdedr!!(Y)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Waar bemoeien dieje Dirk en zijn oom zich mee. Laat Bill toch eten waar hij zin in heeft.
    Snel verder! (Y)
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen