Harry Styles

Zuchtend gooi ik mijn schooltas op mijn bed. 'Harry.' Gilt Ethan, hij knuffelt me.'Hoe was het op school?' Hij glimlacht.'Leuk! We mochten tekenen.' Ik grijns.'Waar is Mister Holmes.'Ethan haalt zijn schouders op.'Ik denk weer drank halen ofzo.'Hoor ik een stem achter me zeggen.'Hey, Justin.' Hij gaat op zijn bed zitten en grijnst .'Ik heb gehoord dat er vanmiddag een rijkeluis jochie komt, om voor zijn vader iemand uit te zoeken die een week bij ze komt wonen.' Ik trek een wenkbrauw omhoog.'Wie dan?' ' Éen of andere Tomlinson ofzo.' Ik spring op.'Gast dat zijn de rijkste mensen van het hele land!' 'Wie zijn de rijkste mensen van het land?' Ik draai me om en zie Nathan de kamer in komen.'De familie Tomlinson, ze komen vanmiddag iemand halen om een week bij ze te komen wonen.' Nathan grinnikt.'Chill ben benieuwd welke ze kleuter ze kiezen.' Ik haal me schouders op. Ik zucht en strek me ui.'Ik ga even wat uit de keuken smokkelen.' De anderen knikken afwezig en ik loop richting de keuken. Ik kijk of er niemand is en pak snel wat uit de koelkast.'Harrold!' damn! 'Kom jij maar mee!'Mister Holmes pakt me bij mijn oor en sleurt me mee.'Gast je doet me pijn.'Ik probeer los te komen maar veel nut heeft het niet. Mister Holmes neemt me mee naar zijn kantor en gooit me in de bezemkast.'Hier ga je nog wel een tijdje zitten!'

Verveeld gooi ik met een stuiterbal, die ik de vorige keer heb laten liggen, tegen de muur.'Goeienmiddag Meneer Tomlinson.' Hoor ik Mister Holmes zeggen. Ik doe stiekem de deur van kast op een kiertje.

Louis Tomlinson

Ik laat mijn hoofd op de tafel vallen. Ik moest een uur nablijven en ik moet nog maar 10 minuten. Gelukkig ben ik niet alleen, mijn nablijf buddy's, Poppy,Romeo,Rose en natuurlijk Niall, Zayn en Liam. Meestal moeten we tegelijk nablijven. Zo hebben we Poppy, Romeo en Rose ook ontmoet.'2 woorden 9 letters.'Mompelt Poppy.'Duurt lang!' Antwoord Rose. Ik rol met mijn ogen en grijns even naar de twee meiden. Poppy is het sarcastische en duistere type en Rose is het vrolijke en alles is mooi type, en toch zijn ze de beste vriendinnen. Romeo is een lieve, gestoorde gast. 'Jullie mogen gaan.'Zegt de leraar monotoon.' Doei meneer.'Grijnst Rose en ze huppelt het lokaal uit. Ik neem van iedereen afscheid en loop richting de limo die me vader voor me gestuurd heeft.'Hoi Sarah.' Ik ga naast haar zitten.'Hoi meneer Tomlinson.'Ik rol met mijn ogen.'Noem me gewoon Louis.' 'Ja natuurlijk Meneer- Louis.' Ik grijns en staar naar buiten.'Hoe lang duurt het tot we er zijn.'Zeg ik na een tijdje.' Zo'n 2 seconden.'Antwoordt Sarah en op dat moment stop de limo met rijden.'Kom je?' Ik volg haar en kijk naar het grote gebouw voor me, ik krijg de rillingen. Dit huis zou zo maar uit een horror film gekomen zijn ofzo.'Sarah belt aan en na zo'n 3 minuten wordt de deur open gedaan, een schattig jongentje doet open.'Wat komen jullie doen?' Sarah zakt tot de hoogde van het jongentje.'We komen voor Mister Holmes.' Ik zie het jongentje heel even bang kijken en dan zegt hij zacht.'Kom maar.'Hij gaat ons voor naar binnen. Ik kijk om me heen en voel dat ik aangestaart wordt door vele ogen, ik zie ook allemaal jongens. 'Hier is zijn kantoor.'De jongen klopt op de deur en sprint dan snel weg.' Wat moeten jullie nou- oh, Goeienmiddag Meneer Tomlinson.'Hij maakt een buiging en neemt ons mee in zijn kantoor, het valt me nog mee dat hij mijn schoenen nog niet heeft gekust.

'Wat kan ik voor u doen?' Vraagt hij als we zitten.'First of all, ik ben geen u, ik ben pas 16 jaar. Second Mijn ouders willen graag voor een week een wees in huis nemen.'De man kijkt een beetje op zijn teentjes getrapt maar hersteld zich snel weer.'Maar natuurlijk, wat zoek je precies in de wees.' Ik zie achter de man de deur van waarschijnlijk een kast ofzo open gaan en zie een bos krullen te voorschijn komen. De -best wel knappe- jongen zwaait naar me en wijst dan naar zijn haar. Ik grinnik.'Ik zoek een jongen met chocolade bruine krullen en..'Hij wijst naar zijn ogen, ik kan vaag zien dat ze groen blauw zijn.' Groen blauw achtige ogen en van..' Hij steekt eerst 10 vingers op en dan 6.' 16 jaar.' Mister Holmes knijpt zijn ogen tot spleetjes.'Sorry die hebben we hier niet.' Ik zucht en sta op.'En deze jongen dan.'Ik loop richting waar de jongen net was en trek hem uit de kast.

Sorry dat het zo lang duurde haha ^^ hoop dat het goed is ?! :) xoxo

Reageer (4)

  • VeerleClifford

    Haha dat eindexD
    Net als in Annie(H)
    I love Annie the movie, and i love this story

    1 decennium geleden
  • 1D1Dlove1D1D

    Hazza komt uit de kast, yeej
    Snel verder.
    Ik wil weten hoe mister holmes reageert

    1 decennium geleden
  • CRAZYxME

    Hazza kom ens uit die kast ^^
    Snel verder
    Xxx

    1 decennium geleden
  • lalalia

    Omg hahaha dat einde is echt briljant!! en je zeurt niet hoor! En voel je vereerd want normaal ben ik een vrij stille lezer (hoera)
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen