Foto bij 011 - Harry Edward Styles

Daar stond ik dan, met Mia in mijn armen. Het maakte niet uit dat ze zeiknat was, het voelde goed om haar vast te houden. Ik had geen idee wat er gebeurd was, maar ik wist dat wanneer Mia moest huilen, ik haar beter gewoon vast kon houden en niks zeggen. Dat was altijd al zo geweest. Luide snikken verlieten haar mond. Wat zou er gebeurd kunnen zijn? Zou ze ruzie hebben gehad met Lola? Zou er iets gebeurt zijn met iemand? Zou ze zo huilen om Dann? Zou ze me missen? Het was in ieder geval duidelijk dat ze ergens kapot van was.
Ik tilde haar voorzichtig op en zette haar op het bankje in de hoek van de tuin. Gelukkig begon het rustiger te worden en was er niemand in de buurt die ons stoorde.
Ze bleef snikken en keek naar haar schoenen die ineens heel interessant waren volgens mij.
Ik knielde voor haar neer en legde mijn handen op haar knieen. Ze keek op naar me en ik zag hoe haar ogen rood waren, hoe haar mascara over haar hele gezicht zat. Toch bleef ze beeldschoon. 'Mia. Wat is er gebeurd?' Vroeg ik voorzichtig. Ze keek weer naar beneden en zei niks. 'Mia? Je weet dat ik er voor je ben. Dat was ik altijd al, ben ik nu en zal ik altijd blijven' ik zag haar lichtjes met haar hoofd schudden. 'V-vergeet maar wat er net is gebeurd. H-het gaat wel weer' zei ze en ze wilde op staan. 'Mia nee, loop niet weg nu alsjeblieft. Ik wil weten wat er aan de hand is. Je kan niet zomaar weglopen en mij bezorgd achterlaten' 'ik- ik kan het niet' 'je kunt het wel. Je weet dat je me kan vertrouwen' 'dat is het juist, dat kan ik niet. Niet na wat je gedaan hebt' zucht. 'Is dat waarom je zo verdrietig bent?' 'Nee' 'nou laat dat dan voor 1 seconde achter je en vertel me wat er echt is' ze leek na te denken of ze het wel of niet ging vertellen. Kom op, ze vertelde vroeger alles tegen me en nu wil ze dat opeens niet meer? 'Ik heb niet de hele dag de tijd' oeps. Dat kwam er een stuk botter uit dan ik bedoelde. Ik zag haar geschokt naar me kijken. Ze stond op en riep 'goed, je wilt het weten?! Ik ben net mijn vriendje kwijtgeraakt omdat hij de grootste slet van de omgeving hier aan het fucken was. Ik heb het uitgemaakt Harry en ik ben er kapot van. Zo nu weet je het. Heb je nu je zin?'

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen