Foto bij ~2~

Toen ze eindelijk door de mega lange rij heen waren, moesten ze nog een goed plekje vinden om te kunnen staan. Ze hadden niet veel tijd, want het concert begon bijna. 'Zullen we hier staan?' vraagt Samantha en Dalila knikt goedkeurend. Na 5 minuten komt One Direction het podium en begint liedjes te zingen. Iedereen zit vrolijk mee te zingen.

Na een lange tijd was het concert voor bij en gingen Dalila en Samantha in de rij staan om een handtekening te krijgen van hun favoriete bandlid. 'Wie was jou favoriet' vraagt Dalila zachtjes. 'Niall, waarom sta ik anders in een andere rij als jou?' zegt Samantha een beeetje geïrriteerd. 'Ehhmm, omdat die recht naar Niall loopt' zegt Dalila voorzichtig. Samantha knikt ' Je moet wel doorlopen anders gaat iedereen voor je staan'

Toen Dalila eindelijk aan de beurt was gaf ze Liam een foto en vroeg of hij daar een handtekening op wilde zetten. Liam knikte 'Wat is je naam?' vroeg hij 'Dalila' zei ze verlegen. Liam lachte en schreef op de foto: Voor Dalila, van Liam x Toen Liam haar de foto wilde terug geven keek hij in haar ogen en verstijfde. Na een minuut naar Dalila te hebben gekeken gaf Liam haar de foto en werd rood. Dalila was zo blij dat ze naar de rij van Niall toe rende en heel blij riep 'Sam, ik heb zijn handtekening kijk maar!' Alleen toen ze de foto wilde laten zien merkte ze dat de foto was gevallen en ze wist niet waar. 'Dalila, je had je foto hier laten vallen' riep Liam en gaf haar de foto terug. Dalila liep uit de rij en fluisterde 'Sam! ik wacht bij de uitgang op je oké?' Samantha knikte.

Toen was Samantha aan de beurt en keek in Niall helderblauwe ogen en gaf hem de foto. Niall keek naar hoe ze der haar goed deed en kreeg een warm gevoel van binnen 'H..h..h...hoe heet je?' vroeg Niall verlegen en begon te blozen. 'Samantha' zei ze voorzichtig. Samantha keek toe hoe de pen bewoog over de foto : Voor Samantha, van Niall x Samantha keek naar achter om te kijken of ze Dalila zag en terwijl ze dat deed tekende Niall op de achterkant van de foto nog een mooie tekening, het was een villa en leek net echt. Samantha draaide zich om pakte de foto van Niall aan en zwaaide nog naar hem voor ze wegliep.

Samantha rende naar de uitgang 'DALILA!!!' en dalila keek om. 'SAM!!!' je bent net op tijd... Ik heb een taxi gebeld en hij is er met 5 minuten. Dalila en Samantha staarde allebei naar de foto die ze in hun handen hadden. De taxi stond nou al 10 minuten op ze te wachten en begon te toeteren. Dalila schrok en trok Samantha mee. 'Kom op Sam! de taxi staat al te wachten' riep ze ongeduldig. Toen ze in de auto zaten draaide Samantha haar foto om en legde de foto op haar schoot. Ze zag zelf niet eens dat er een hele mooie tekening op stond, maar Dalila wel. 'Kijk Sam! er staat een tekening op je foto, het lijkt wel een villa ofzo' Samantha schrok en keek op 'Hee ja... Je hebt gelijk.' Dalila keek haar verbaasd aan 'Wist je niet dat die tekening er op stond dan?' Samantha schudde haar hoofd 'Nee! dat moet hij dan vast gedaan hebben toen ik naar jou aan het zoeken was.... zo een kleine 5 minuutjes' Dalila snapte er niets meer van en legde haar foto op de bank om haar tas te pakken.

Samantha pakte de foto 'Hee Dalila, wat zie ik nu?' zegt ze plagerig 'Weet ik veel, ben ik helderziend ofzoo' vraagt Dalila geïrriteerd. Samantha pakt de foto en houd hem onder haar neus 'Waarom laat je me de achterkant van de foto zien?' vraagt Dalila 'Ben je blind ofzoo? kijk even goed wat er staat!' Dalila kijkt en ziet wat er staat : Bel me x Liam met zijn 06 nummer eronder. Dalila verstijfd en Samantha weet niet wat ze nu moet doen en geeft haar een klap in haar gezicht 'Kom op Dalila... Als je thuis bent bel je hem gewoon op' Dalila knikt 'OMG ik heb gewoon Liams nummer!'

Sorry dat ik zo laat dit hoofdstuk heb geplaatst, maar ik had een hele lang tijd geen internet.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden x'

Reageer (2)

  • Maaikeeehh

    leeuk!!
    snel verder! :)

    xx

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Yes, I Like It.
    Xx
    Snel verder....(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen