Foto bij 008 - Mia Estelle Miller

Met een half volle fles bacardi zat ik in de bank.
De halve fles had ik zelf al helemaal leeg gedronken. Ik keek een beetje levenloos voor me uit maar voelde ogen branden op mijn rug. Ik draaide me even om en keek recht in de ogen van Harry, die iets verderop stond te praten. Fijn. Ik keek hem boos aan en dronk vervolgens de andere helft van de fles leeg in een keer. Ik voelde de alcohol branden, maar het voelde goed. ik wist dat dit de enige manier was om alles nu even te vergeten.
ik zag Harry's ogen groot worden toen hij zag dat ik de fles leeg had. ja joh, doe maar weer net alsof je echt om me geeft.

een paar minuten later stond ik op en liep richting Lola. 'Lolaaaa' zei ik giechelend. jup, alcohol werkte verbazingwekkend snel bij mij. ze keek me aan lachte. 'hoeveel heb jij op meid?' 'niet zoveel. alleen maar die fles daar' 'die hele fles? in je eentje? daar zit 35 % alcohol in gek!' ik haalde mn schouders op en fluisterde 'kijk wie daar is' en wees naar Harry. ze keek me even vragend aan. 'heb je die fles leeg gedronken omdat Harry hier is?' glimlachend knikte ik. 'zo kan ik makkelijk vergeten dat hij hier is' ze schudde haar hoofd en liep in Harry's richting. ik keek haar even naar, en liep toen verder op zoek naar Dann.
'Dann?' riep ik en leunde half op mensen die ik tegen kwam. maar Dann was nergens te bekennen. nouja dan niet.

'Mia?' ik stond in de keuken om nog een drankje te halen voor mezelf. ik draaide me om en keek in de ogen van Matt. 'Matt!' riep ik en vloog hem giechelend om zijn hals. 'jij ook hallo' zei hij lachend. 'ik moet even mijn drankje pakken hoor' zei ik en liep terug naar het aanrecht. helemaal recht liep ik niet meer. ik pakte een fles wijn en begon met inschenken. 'oeps!' zei ik lachend toen ik de halve inhoud naast mijn glas inschonk. 'ik denk dat jij genoeg drank hebt gehad missy' Matt liep naar me toe en pakte het glas van me af. 'aaaaw please. nog 1 glaasje?' zei ik met een pruillip. 'daar komt niks van in' zei hij lachend en gooide het glas leeg. 'fine. laten we dansen!' ik pakte zijn hand en trok hem mee naar de woonkamer, waar nog steeds nergens mijn vriendje, waar dit feest voor bedoeld was, te bekennen was. na een paar keer struikelen over mijn eigen voeten, stond ik op de plek waar ik wilde.
ik sloeg mijn armen om Matt zijn nek en gaf hem een kusje op zijn wang. 'je bent de beste vriend die er bestaat Matt'
'en jij.... jij bent dronken Mia' zei hij lachend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen