Foto bij Inlove with Legolas 16

sorry dat het zo lang duurde,
Pc was kapot :(.
en nu heb ik een mega slome laptop xd
maar beter iets dan niets :)

Hope you like it :).
xx

Ebigon pov

Het was donker en ik kon niet slapen. Mijn hoofd deed pijn, en vuurvliegjes die me irriteerden, ik zuchtte en stond op.
Ik liep na een steen en ging er op zitten. Ik keek na de maan en de sterren en dacht aan mijn ouders die misschien nog in leven waren, of dood.
Wees niet bang het komt goed hoorde ik ineens achter me. Ik keek om en ik zag een groot wit licht. Ik schrok en keek weer om. Wees niet bang ik help u zei de stem weer. Wie bent u en wat wilt u van mij vroeg ik de witte schim. Ik ben uw helper zij de witte schim, de witte schim legde haar hand op mijn schouder. Hoe heet u dan vroeg ik aan de witte schim. Ik heb vele namen mijn kind maar noem mij maar gewoon Liselore. Het verdween, kom terug Geest ehh Liselore schreeuwde ik. Aragorn stond op en vroeg wat er aan de hand was, ik zie geesten zei ik tegen hem. Je hebt slaap nodig zei Aragorn tegen me, nee het was echt ik zag het met mijn eigen ogen zei ik. Aragorn zuchtte, en hoe zag die geest er dan wel niet uit vroeg hij. Het was heel wit en ik zag alleen maar de ogen en de mond en het lichaam zei ik tegen hem. Als je het nog een keer ziet dan moet je het maar zeggen, Aragorn gaf me een knuffel en liep terug na zijn hangmat en ging slapen. Ik kreeg hoofdpijn en voelde warm aan, waarom komen we nou niet verder dan dit gekke bos dacht ik in mezelf.
Ik was woedend en sloeg met mijn vuist tegen een steen, de steen brak door midden. In mijn hoofd werd ik gek ik begon nog meer stenen kapot te slaan.
Waarom duurt alles nou zo ontiegelijk lang en kan ik nou nooit hebben wat ik wil ik heb altijd pech zei ik tegen mezelf.
De zon kwam op en de vogels begonnen te fluiten. Ik had geen zin in vrolijk gefluit van vogels, ik ergerde me aan alles wat vrolijk was.
Toen zag ik een groot zwart eng beest in de lucht vliegen. Het leek op een draak, iedereen werd wakker SCHUILEN riep Legolas. Ik bleef staan. Legolas trok me mee maar het was te laat, het beest greep me met zijn klauwen en nam me mee. Legolas probeerde nog pijlen na hem af te vuren. Iedereen was geschokt.
Ik schreeuwde en probeerde los te komen maar dat had geen succes.We vlogen na een donker gebied genaamd Mordor dat herkende ik wel van de verhalen die Frodo me had verteld op dat feest. Even leek alles fout te gaan, wat als ik mijn ouders niet kan helpen. Een traan rolde over mijn wangen viel naar beneden. Alles werd zwart voor mijn ogen ik viel weg.

Legolas pov.
Snel pak de paarden we gaan nu meteen vertrekken naar Mordor riep ik luid. Dat doe je niet binnen 1 dag zei Aragorn, Nee dat klopt maar het gaat lukken riep ik. Owh ik hoop dat het goed gaat met Ebigon zei Andrea.
We pakte onze paarden en reden weg. Ik was bezorgd ik wou haar echt niet kwijt, ik wil haar als mijn prinses.
Na een lange rit waren we allemaal moe, maar we reden door zonder slaap we moesten snel zijn voor het telaat was.
Geen zorgen ik denk dat het wel goed gaat met Ebigon ze kan goed vechten en ze heeft een sterke kracht zei Andrea. Alleen het nadeel is dat ze niet weet hoe ze die kracht moet gebruiken zei Aragorn. Andrea keek na de grond, ik blijf de hoop er in houden zei Andrea tegen Aragorn. Ik zei niets, helemaal in mezelf verdronken.
Het was nacht en we reden alsnog door. De paarden waren moe aan het worden dus we moesten wel stoppen. We gunnen de paarden rust we eten en drinken wat en gaan weer verder zei Andrea. Ik knikte en we stapte af en we aten wat Lembas brood.

Reageer (5)

  • DamonEnzo

    Veder:)

    1 decennium geleden
  • Ashtonswife

    Omg snel verder!!

    1 decennium geleden
  • DamonEnzo

    Stome Nazgul verder. Hopelijk gaat het goed met Ebigon.
    (Ik heb met Thorin ruzie op facebook :p)
    Over Legolas en Kili...

    1 decennium geleden
  • FantasyXxxX

    jap :(

    1 decennium geleden
  • dineniel

    oh stout rijdier van de nazgûl

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen