Foto bij 006 - Harry Edward Styles

'Dus, er is geen enkele kans dat jullie me gaan vertellen waarom Mia zo boos op me is?' vroeg ik aan Matt en Jess. 'nope. geloof me, volgens haar had je dat allang moeten weten, dus denk er maar eens goed over na' ja. denken, dat had ik de hele nacht al gedaan, wat niet veel hielp. het enige waar ik op uit kwam is dat zij degene was die mij liet vallen. We zaten aan een tafel in school. ons lesuur was uitgevallen en aangezien we niks beters te doen hadden, zaten we hier maar een beetje. in de verte zag ik Mia staan met dat vriendje van haar. Ze leek echt gelukkig met hem, iets wat me een raar gevoel van binnen gaf. ik was niet jaloers, toch? nee dat kon niet. dat mocht niet. 'dude, stop met staren' ik keek Matt aan. 'wat?' 'je moet stoppen met staren. geloof me, ze gaat het merken' mijn gezicht nam iets een rode kleur aan. 'sorry. ik was gewoon aan het denken' 'waarover?' 'niks' 'je mist haar, niet waar?' ik zuchte. 'natuurlijk doe ik dat. ze was mijn beste vriendin. ik kon alles bij haar kwijt en weten dat ze nu boos op me is, maakt me ongelukkig. ik wil gewoon onze vriendschap terug' 'ga dan met haar praten. verontschuldig je voor wat je gedaan hebt. ze mist jou ook. ik weet dat ze dat doet' 'dat is het probleem! ik weet mijn god niet wat ik fout heb gedaan. en jullie willen me niks vertellen!' zei ik geirriteerd. 'sorry gast, we kunnen het echt niet vertellen. maar als je dit opvrolijkt, misschien kan je vanavond met haar praten? vanavond is Dann zijn feest, ga met ons mee en probeer met haar te praten' misschien was dat nog niet zo'n slecht idee. 'ja oke, dat zal wel lukken denk ik ja' zei ik en glimlachte.
de bel ging en we stonden op om naar onze volgende les te gaan. biologie. altijd fijn. het viel me trouwens op dat veel leerlingen mij hier niet aanstaren als ik voorbij loop. een enkele had om mijn handtekening of een foto gevraagd, maar het was niet zo dat iedereen ineens mijn beste vriend wilde zijn. dat gaf me een goed gevoel. ik liep het lokaal binnen en ging ergens zitten. niet veel later zag ik Mia naar binnen lopen en even kruisten onze blikken elkaar. haar lieve blik veranderde in een boze, nog geen seconde nadat ze me aankeek. ik zuchtte zacht en probeerde me te concentreren op de les.



nog 1 keer checkte ik mijn outfit in de spiegel en ging naar beneden. ik had een simpel t-shirt aan met een spijkerbroek. Matt smste me net dat hij over een kwartiertje buiten op de stoep zou staan. we zouden samen met Jess naar het feest gaan. ik pakte nog snel even wat drinken, toen mijn mobiel opnieuw afging. 'Louis is calling' ik glimlachte en nam op 'boobear!' ik hoorde hem lachen. 'Hazz. hoe gaat het?' 'ja goed. met jou?' 'jaa ook wel. deze daagjes rust doen me echt goed. hoe bevalt het om terug te zijn op school?' 'same here. ja gaat wel. het voelt goed om weer even terug te zijn bij mn oude vrienden' 'ook dat ene meisje? waar je me altijd van alles over vertelde?' ik zuchtte. 'uh nouja. die is dus boos op me en ik weet niet waarom.' 'serieus? that sucks. nouja je hebt altijd mij nog!' 'ja ik heb altijd mijn Louis nog. maar ik moet gaan. ga naar een feestje! doei Lou! ik bel je snel weer' 'have fun! byee Harry'
ik hing op en liep richting de deur waar Matt zojuist aanbelde. Laat dat feestje maar komen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen