yeeaaahhh 2 lezerss,,,
geeft cookie omdat jullie dit lezen ^^

BTW dit is 10 jaar later

P.o.v. Abriana

Daar lag ik dan in de goot... Ik had honger.. In het begin kon ik nog bij mensen terecht. Ze vonden het zielig voor me dat ik van huis was weggelopen. Waarom... dat wist niemand behalve ik en mijn moeder. Niemand hoefde het ook te weten. Ik was ver weg gelopen. Ik liep overal naar toe. Soms duurde het een week voordat ik een paar steden veder was. Liften langs de weg durfde ik niet, bang dat ik mijn moeder tegenkwam.
Zou ze nog leven?? Ik betwijfel het.. Ze dronk toen al zoveel. Dat zal heus wel erger zijn geworden. Ze had een mond minder om te voeden.

Oooh ik had zo'n honger. Maar ik sprak geen spanjaans ofzo?? Of hoe de taal ook mag zijn hier in Spanje... Ik was al best ver. Ik kwam van Nederland wat ik nog wist van mijn jeugd. Ik had het moeten vragen aan mensen wat voor taal het was. Ik heb nooit tijd gehad om te leren lezen en te schrijven.
Bang om mijn moeder tegen te komen. Ze gaf mij een speciale naam, volgens mijn vader. Het stond in een geschiedenisboek van onze familie. Dat we vroeger veel macht hadden, over heel veel volken. Daar betekende mijn naam.. Moeder van vele volken.
Zou dat echt kunnen??

Reageer (2)

  • Tyche_

    SNEL VERDER!!

    1 decennium geleden
  • IHaveNoLife

    Leuk snel verderr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen