Het doet zoveel deugd om te zien dat mensen mijn verhaal lezen :) reageren mag altijd
Aangezien school weer begint weet ik niet wanneer ik het nieuwe deel kan uploaden, sorry!

Nadat ik het heb opgeschreven begint mijn maag te grommelen van de honger. Redelijk luid, ik wil mijn handen er nog opleggen maar dat ging niet helpen om het geluid te dempen. “Nu ga je toch niet zeggen dat je nog altijd geen honger hebt.” zegt Thomas met een lachje en verdwijnt achter een deur. Ik vermoed die van de kelder. “Hawaii of Margareta?” vraagt hij wanneer hij bovenkomt met 2 dozen pizza’s. “Margareta, ik lust geen ananas.” “Dan heb je een goede smaak, mij moet je ook geen ananas voorschotelen.” Hij legt de ene pizza terug en zet de andere in de oven.

“Ik denk dat dit nog even gaat duren misschien is het tijd om elkaar beter te leren kennen. Het zou nogal een afgang zijn als ik niet weet of je broers/zussen hebt of wat je favoriete bezigheid is.”

“Ja, inderdaad. Zal ik eerst beginnen?”

“Natuurlijk, ladies first.”

“Oke dus ik heb een oudere broer, Simon, maar die is het huis al uit. Als hobby’s heb ik dansen, shoppen, muziek luisteren…”

“Hohoho wacht even…” onderbreekt Thomas mij.

Hij loopt naar de bureau, pakt een papier en grist uit het bakje een balpen. “Ja… Kun je alles nog is herhalen?” vraagt hij met een grijns. “Meen je dat nou?” is het eerst dat ik uit mijn mond krijg Thomas begint te lachen en ik geef hem een stomp. “Haha, je had je gezicht moeten zien. Nee, ik meen het niet. Dus je had een oudere broer Simon die uit het huis is en je hobby’s zijn dansen, shoppen en muziek luisteren. Verder?”

Ik zeg hem nog wat al mijn favoriete dingen (kleuren, muziek…) en vertel anekdotes over wat ik al heb meegemaakt juist tot als de oven begint te piepen. We zetten ons aan tafel en Thomas pakt direct een groot stuk pizza.“Ik kgfa allesh ish fherhalen” zegt hij met zijn mond vol waardoor ik het niet kan laten te lachen.“Misschien beter als dat stuk op is. Mijn ouders hebben altijd al gezegd dat het onbeleefd is om met eten in de mond te praten.” lach ik. “Ah oke sorry”

Direct daarna eet hij het stuk op, slikt alles door en kuist zijn mond af. Na dat begint hij alles te herhalen wat ik hem gezegd heb. Hij herinnerde zich alles en voegde er nog iets aan toe. “……. En heeft een mooie lach.” Ik verslik me bijna in mijn stuk pizza en kuch een beetje om het te verstoppen. “Wacht, ik ga eerst mijn ander stuk op eten en begin dan over mij te vertellen” gaat hij direct verder. Ik betrap mezelf op het bespieden van Thomas als hij zijn stuk op eet. Wanneer hij terug mijn richting kijkt, doe ik alsof ik naar Sam aan het volgen ben. Hopelijk had hij het niet door. Niet veel later begint hij zijn verhaal te vertellen.“Heb je het?” vraagt hij direct nadat hij gedaan heeft. Ik knik waarna ik alles begin te herhalen. “Okay, that’s it. Moet ik je terug naar huis doen?” “Ja misschien best. Dan weet je waar je mij moet ophalen.” antwoord ik en doe mijn jas aan. Als we mijn straat in rijden, toon ik waar Thomas me het best kan ophalen. “Ok, morgen om 8u15 hier?” “Zoiets ja, tot morgen” zegt Thomas waarna hij me een kus op de wang geeft. Ik stap uit en zwaai nog even als hij wegrijd. De plek waar hij me een kus heeft gegeven is gloeiend warm.

Reageer (3)

  • Iiampayne

    Oké je schrijft echt leuk!

    1 decennium geleden
  • conordabestx

    Ze zijn zoo schattig!! Spijtig dat het fake is... :S

    1 decennium geleden
  • Sevvalium

    Aaw ik vind ze nu al leuk bij elkaar (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen