Foto bij 1. Mhauhaha Kimberly's harde kop

Even korte informatie, Kimberly is hier het hoofdpersonage, ze heeft iets met Jasper , alleen ze apreciër hem en zijn familie niet zo veel. Stefanie is de onderbreekster van mijn perfect verhaal
Stefanie: -KuchKuch-

Dus alles wat tussen Quotes komt te staan (in die hokjes voor de dommeriken) zegt , beter gezegd verstoort Stefanie

*'S morgens bij de Cullens*

'Zachtjes' werd ik wakker, meteen liet ik mijn mooi keelgeluid weer eens horen, die harde koude leipo had weer eens zijn sterke koude armen rondom mij geslagen. Ik keek om en zag dat hij mij zoals altijd zat aan te staren. Hij was echt wel een stalker aan het worden, dat hij niet kon slapen was niet mijn schuld toch, dat hij 's nachts een ander ging aanstaren eh. Of kleine kindjes ging bangmaken, voor boeman ofzo gaan spelen.
Stefanie: We love the boeman!!!
-Slaat Kimberly op het hoofd, na een domme opmerking-

Ik zet mij recht en kijk mijn staker nog eens aan. Rustig kijk ik weer naar de boekenkast die mijn aandacht trekt met de boek genaamd 'Dumbo' , plots voel ik die akkelige koude armen weer rondom mij en uit reflectie mep ik op die persoon zijn hoofd. Geen goede zet natuurlijk als die persoon die zijn armen rondom u sloeg, dood is. Dus hij heeft geen pijn :[ Maar ik wel. Ik wil mijn hand plooien maar het doet veel te veel pijn. Die stalkende sukkel heeft mijn hand gebroken. Dus ik beschuldig ik hem van mijn gebroken hand, dus sla ik hem met mijn laatste en enige vrije hand nog eens, geen goede zet -alweer- blijkt het , want nu doet ook die pijn. En is waarschijnlijk ook gebroken. "Sukkel" roep ik hem toe, uit reflect geef ik hem een hoofdstoot op zijn schouder. Wonder boven wonder heb ik nu geen pijn. Hoe zou dat nou komen?
Hmm Kimberly, ik weet wel hoe dat zou kunnen. Misschien heb jij wel geen hersen en is je schedel verder gaan toegroeien zodat zelfs een vampier zich pijn doet aan dat hoofd van jou?!!? Ik durf te wedden dat Jasper zijn schouder nu gebroken is !! Arme Jasper!!

Maar Jasper in tegenstelling tot ik heeft blijkbaar wel pijn. Lekker voor hem want nu weet hij hoe het voelt om een mens te zijn, haha sukkel. Rustig fluitend loop ik paniek en gillend naar Carlisle's kantoor. Die verschrikt opkijkt als ik binnenval -letterlijk- "Ik denk dat ik iets voorheb" Zeg ik zo relaxt mogelijk. "Wat dan?" vraagt die nonchalant. Wat doet die gast nu zo relaxt als ik mijn poten heb gebroken, precies of het een feest is. "Wel ik denk het eh... maar ik weet het niet zeker eh... maar ik denk DAT IK MIJN POTEN HEB GEBROKEN!" zeg ik cool en roepend tegen dat vampiertje van mijn voeten -Die niet waren gebroken *trots*- Carlisle zet zich rustig recht. Ohhh als ze er niet moeten zijn , zijn ze snel he, maar als ik ze echt nodig heb zo traag als een mens. Hij bekijkt mijn handen en begint dan zonder een woord te zeggen mijn handen te verzorgen. -Het is stil aan de overkant (overkant= Carlisle)- Na een halfuur samson en gert liedjes te zingen heeft Carlsile eindelijk gedaan. Ik denk dat hij sneller heeft gewerkt omdat er een hond in meezingt, genaamd Samson, kan hij niet echt goed tegen , hij ziet liever katten dan honden, vraag mij niet waarom, misschien omdat katten kleiner zijn om te pakken en leeg te zuigen. Na een tijdje komt Jasper binnen, hij mompelt dingen die ik niet kan verstaan, maar ik ben er zeker van dat het verwijten naar mij toe waren. Trots krijg ik een glimlach op mijn gezicht, want ik, ja ik een domme mens heb een sterke vampiertje pijn gedaan ,Haha. Ik kijk naar Jasper die zich laat onderzoeken door Carlisle, Ik lach eens blij naar hem, hij kijkt maar kwaad terug. Misschien heeft hij zich echt wel pijn gedaan, denk ik.
8ste wereldwonder is gebeurt!! Kimberly denkt!!! Misschien is haar schedel dan toch niet helemaal dichtgegroeid en heeft ze daar dan toch een hersencelletje zitten?? Hmm, ze zal wel leren om Jasper niet pijn te doen.

Wordt wel eens vervolgd x]

Reageer (4)

  • samantha141

    Hahah jammr dat t verhaal gestop t is

    9 jaar geleden
  • Wilson

    Vlug verder! xD

    1 decennium geleden
  • XJennX

    Leuk, leuk

    hoe The heeft ze jasper pijn kunnen doen??
    .
    Cool (hoera)(hoera)

    ga snel door (yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • xAirplanes

    WTF?! Samson en Gert?! xD ga door
    xoxo'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen