6 abo's :D dankjewel, nu blijf ik zeker doorschrijven

We namen direct alle aandacht weg van de kandidaten die zich nog aan het voorstellen waren. Iedereen keek meer naast het podium dan er op en probeerde er een foto van te trekken. Ik kuste terug zodat het echt leek. Het was de eerste keer dat ik iemand kuste maar ik mocht niet vergeten dat het fake was. Toch betrapte ik vlinders in mijn buik. “Je dacht toch niet dat je daarvan gespaard ging blijven” lacht Thomas. “Nee, ik ben gewoon een beetje verrast … Dat is alles” Nu kon ik er niet meer onderuit.

Gelukkig hadden we maar een halve dag school en was het na de samenkomst al gedaan. Ik ging na school met Thomas mee naar zijn huis om nog een paar dingen af te spreken. Aan mijn ouders had ik gezegd dat ik bij Eline ging. Natuurlijk moet de populairste jongen van het school ook met de mooiste auto rondrijden. Iedereen had een oude tweedehandse terwijl hij elke dag kwam aanrijden met zijn zwarte blinkende Ford Fiesta, die hij van zijn vader had gekregen. Thomas zag zijn ouders amper, het waren workaholics en verdienden veel. Wat ook de uitleg was van het huis waarin hij woonden. Het was een supermoderne villa met zwembad aan. “Heb je honger? Anders warm ik gauw iets op, ik ben dat toch al gewoon.” vraagt hij als we binnengaan. “Nee, nog niet” Ik weet niet goed waar we gingen zitten dus bleef ik onbenullig in de gang staan. “Euhm Hanne? Je mag je jas uitdoen en binnenkomen hoor” De deur gaat terug open en er komt een schattige labrador uitgelopen. De labrador begint direct te snuffelen aan mij. “Haha Sam heeft je precies graag. Hij doet dat altijd wanneer hij iemand graag heeft” lacht Thomas en laat mij binnen. Hij had juist zijn trui uitgetrokken waardoor zijn krulletjes alle kanten op gingen. We gingen zitten in de zetel en begonnen vanalles te bespreken. Na een tijdje werd het te veel om te onthouden dus pakte ik pen en papier. “Ga je dat nu echt serieus opschrijven?” “Ja, anders ga ik dat allemaal vergeten.” “Haha oke, soms ben je raar weet je?” lacht Thomas. Zijn lach was zo schattig. “Nee stop Hanne, je maakt het jezelf te moeilijk” zei ik in mijn gedachten en schreef alles op.

Hoe is het tot stand gekomen?
- kamp aan zee, beide monitoren
- eerste keer gekust op het strand
- de rest van de zomer samen gespendeerd
Hoe laten tonen dat we koppel zijn?
- T. komt me elke dag ophalen aan het einde van de straat (zodat mijn ouders het niet te weten komen) zodanig dat we samen toekomen op school.
- Kussen & knuffelen in de gangen.
- Een ganse middagpauze bij elkaar blijven.
- Af en toe is zwaaien of glimlachen.

Reageer (1)

  • conordabestx

    wow, het is echt wel heftig wat ze gaat doen... En sowieso dat ze verliefd op hem wordt... el erg voor haar... (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen