Foto bij 003 - Harry Styles

Ik liep door de deuren heen van mn oude school opzoek naar mn oude vrienden. Het management had besloten dat wij allemaal toe waren aan een break. Dat was ook wel zo. We hadden steeds vaker ruzie omdat we allemaal gestrest waren. Ik denk dat deze break ons allemaal goed zal doen.
Ik liep door de gangen tot dat ik 2 bekende gezichten zag. 'Matt! Jess!' Vrolijk liep ik naar ze toe en we deden onze handshake zoals we vroeger altijd deden. 'Dude, hoe gaat het met je?' Vroeg Jess. 'Ja goed. Ik kan niet wachten om iedereen weer te zien' het voelde goed om hier weer te zijn. Ik realiseerde me dat ik iedereen toch wel erg gemist had. Ik praatte nog vrolijk verder met Matt en Jess totdat mijn ogen vielen op 2 meisjes die iets verderop in de hal stonden. Ze waren beide prachtig, vooral de linker. 'Vergeet het dude. Ze heeft een vriendje' zei Matt en wees naar het linker meisje. Damn bad luck. 'En de rechter?' 'Die gaat nooit met je uit als de ander je niet goedkeurt' 'en waarom zou dat een probleem zijn? Ik ben Harry Styles' Matt en Jess staarde me allebei aan alsof ik gek was. 'Weet je niet meer wat er gebeurt is?' 'Huh?' 'Oh god. Je weet niet meer wie dat is, of wel? Je herrinnert je haar niet meer' 'is dat de bedoeling dan?' 'Ze was je beste vriendin Harry' wacht wat? 'Is dat Mia?' 'Ja' wow. Mia was zeker niet meer dat meisje wat ik me herrinnerde. Dat lieve, onschuldige meisje wat ik me herrinnerde was nu....hot. 'Wow zij is verandert' zij ik terwijl ik naar haar staarde. 'Ja niet alleen haar uiterlijk jammer genoeg' 'wat bedoel je?' 'Ze is helemaal verandert. Dat lieve meisje, is niet zo lief meer. Ze had het er moeilijk mee dat jij wegging. Zo moeilijk, dat ze begon te veranderen. Ze begon met drinken, feesten en het ergste, ze begon met roken. Ze ging zich misdragen op school, zo erg dat ze zelfs geschorst was voor een week. Dat lieve meisje dat jij je herrinnert, is verandert in een bitch.' 'Echt? Gaan jullie nog met haar om?'
'Ja. Wij zijn de enige, samen met dat meisje naast haar, waar ze nog aardig tegen doet. Het is alsof ze niemand meer toelaat in haar leven, alsof ze bang is om gekwetst te worden. En dat allemaal omdat jij wegging' 'maar....als ze het er zo moeilijk mee had, waarom was ze dan niet op het vliegveld om me uit te zwaaien voordat ik weg ging? Waarom beantwoordde ze mijn smsjes niet? Waarom nam ze haar telefoon nooit op als ik belde? Het leek alsof ze er geen moeite mee had om me in haar verleden te laten' 'om wat je haar geflikt hebt voordat je weg ging' 'wat heb ik haar geflikt? Ik heb niks gedaan' 'luister, het is niet aan ons om je de reden te vertellen. We hebben haar beloofd dat we het er met niemand over zouden hebben' op dat moment ging de bel. Ik liep samen met Matt en Jess naar aardrijkskunde en ging op een plekje achter in de klas zitten, benieuwd naar wie er naast me zou komen zitten. Ik keek uit het raam en dacht aan wat de jongens net zeiden. Mia was verandert door mij. Ze was gaan roken en drinken door mij. Maar de grootste vraag was, wat had ik fout gedaan?



please vertel me wat je er tot nu toe van vindt. :)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen