Het is bijna Femke haar verjaardag, Daan zit thuis maar te piekeren over wat hij haar moet geven. Hij wilt iets speciaals geven. Iets wat je niet zomaar geeft, iets wat ze altijd bij zich kan hebben en iedereen het kan zien. Ineens heeft hij het geweldige idee. Hij gaat naar de winkel en heeft het meteen gevonden. Dit is echt iets voor haar zegt hij, eenmaal thuis maakt hij een mand klaar met een kleed er in en allemaal lekkere dingen en het allerbelangrijkste; het kado!

Vlug fietst hij naar haar huis toe en belt aan. Femke doet open en straalt helemaal! Oh je bent er, ik ben zo blij je te zien. Ze loopt naar hem toe en geeft hem een kus. Daan krijgt rode wangetjes en zegt de moeder van Femke gedag, Dag mevrouw! Tot vanavond! Haar moeder roept; Doeg Daan! Veel plezier met zijn tweetjes!

Femke stapt bij Daan achter op de fiets en ze vertrekken. Een maal bij het plekje in het bos aangekomen pakt rein de mand en haalt het kleed er uit, samen zetten ze alles neer en genieten van het lekkere eten wat hij heeft mee genomen.
Dan zegt hij; ik heb nog iets voor je. Hij pakt het cadeautje uit de mand, het zit heel mooi verpakt. Femke kijkt verrast en opent het. Er komt een mooi zwart glimmend doosje, voorzichtig maakt ze hem open. Ze kijkt met een heel verrast gezicht op en kust hem. Er zitten twee hele mooie goud/zilvere ringen in. Dan vraagt ze, maar eh? Waarom twee? Daan begint te lachen, een voor jou en een voor mij gekkie. Hij pakt de ene met het hartje voor haar en schuift hem om haar vinger. En dat doet zei ook bij hem. Samen genieten ze nog van de picknick.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen