Kim en rein zijn een stel, helaas wonen ze heel ver van mekaar af.

Kim heeft volgens haar het aller aller allerliefste vriendje van de hele wereld. Een probleem, hij woont heel ver weg. Namelijk helemaal in Bali, ze hebben elkaar ontmoet tijdens de zomervakantie toen ze daar op bezoek was bij familie. Haar nicht had een super leuke buurjongen zei ze. Hij is ook Nederlands vertelde ze. En zo hebben de twee tortelduifjes elkaar leren kennen.

Kim is een super blij en gelukkig meisje en je hoor haar bijna nooit klagen. Een ding zit ze wel mee, het is bijna kerst en haar allergrootste wens is dat ze samen met Rein kerst kan vieren. Helaas kan dat niet want daar is ze te jong voor zeggen haar en zijn ouders. En dat vinden ze allebei heel moeilijk. Elke keer als ze er aan denkt word ze er verdrietig van. Maar dan houd ze zich toch sterk en zet ze de knop om en gaat verder met haar leven.

Morgen is het kerst, Kim heeft haar cadeautje voor Rein al op gestuurd naar Bali. Ze hoopt dat het heel en veilig aankomt. Vast wel heeft haar moeder verteld. Kim word een beetje verdrietig want ze mist hem wel heel erg. Haar moeder loopt naar haar toe en geeft Kim een dikke knuffel en een zacht kusje op haar hoofd en fluistert in haar oor; komt goed schatje, in de mei vakantie zie je hem weer. Kim zit recht overeind en is heel blij met het goede nieuws. Ze is moe en valt meteen in slaap, haar moeder stopt haar nog even lekker in en doet het licht uit en lacht.

Eerste kerst dag, kim word wakker en heeft heerlijk gedroomd over de mei vakantie. Want dan ziet ze Rein weer. Lekker ontbijten en daarna gaat ze met haar vader de keuken in om samen het kerstmaal klaar te maken.
Ze zijn de hele middag druk bezig, kim zit even uit te rusten en kijkt op de klok. SHIT het is al vier uur! Snel gaat ze douchen en zichzelf aankleden en om vijf uur staan haar opa en oma voor de deur.

Alle kadootjes worden onder de boom gelegd, er ligt een vierkant doosje bij en daar staat Kim op. Ze word heel nieuwsgierig want dat is het enige cadeautje waarvan ze niet weet wat er in zit. Eerst eten! Dan open maken zegt opa lachend. Kim huppelt naar opa toe en geeft hem een por in zijn zei. Ze eten alles op, niks blijft er over. Kim is trots op haar creatie van het kerstdiner. Dan springt haar neefje op, KADOOTJES TIJD! Roept hij blij!
Iedereen loopt naar de woonkamer en de moeder van kim zet de openhaard aan. De eerste cadeaus worden opengemaakt. Dan pakt de moeder van kim het vierkante pakje voor kim. Haar moeder is een beetje nerveus kim snapt maar niet waarom. Ze maakt het snel open en kijkt haar moeder stom aan, serieus ? ik krijg de schuursleutel? Iedereen begint te lachen, maar Kim begrijpt maar niet waarom.

Misschien staat jou cadeau wel… IN DE SCHUUR! Onderbreekt ze en ze rent naar buiten en valt in de sneeuw. En begint keihard te lachen en gillen AAAHA ZO KOUD. Ze staat weer op en loopt voorzichtig verder naar de schuur. Ze kan niet door de ramen gluren want die zijn geblindeerd. Ze steekt de sleutel in het slot en maakt de deur open en….


WAAAAAAAAAAT AAAAAAAAAAH kim rent de schuur in. Wat is het roept haar nichtje die binnen staat te wachten. Ze krijgt geen antwoord en pas vijf minuten later komt kim tevoorschijn met achter haar aan …. REIN! Kim is zo blij en houd zijn hand stevig vast. Samen lopen ze naar binnen en hij begroet de hele familie! Samen vieren ze kerst, later de avond komt de rest van Reins familie ook binnen
Dit is voor haar een kerst om nooit te vergeten!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen