Foto bij 001 - Mia Estelle Miller

Mia Estelle Miller

Maandag. Wie houd er nu van maandag? Ik zweer het je, diegene die het heeft uitgevonden om school zo vroeg te laten beginnen op maandag, heeft het vast zelf nog nooit ervaren.
Het was 7 uur en ik kwam met moeite mn heerlijk warme bed uit. Ik liep naar de spiegel en bekeek mezelf eens goed. Mn lange bruine haren, die ik waarschijnlijk deze zomer maar eens blond ging verven, hingen er wat verward bij. Snel haalde ik een borstel door mn haar en deed iets foundation en mascara op. Tevreden keek ik naar het resultaat en liep naar mijn kleding kast. Snel deed ik een broek en simpel shirtje aan om vervolgens naar beneden te gaan. 'Goedemorgen mam' ik liep naar mn moeder toe en gaf haar een kus op haar wang. Mn vader moest al vroeg naar zijn werk en zou ik vanavond pas weer zien. Ik pakte mijn ondbijt en smste Lola dat ik over 10 minuten bij haar huis zou zijn. Net als elke ochtend haalde ik Lola op voor school. Haar ouders vonden haar nog te jong voor een eigen auto. Ik daar in tegen, had voor mijn 16e verjaardag een witte audi gekregen. Dure auto? Ja. Maar laten we zeggen dat mijn ouders het breed genoeg hebben. Nadat ik mijn ontbijt op had trok ik mijn hakken aan, zei mn moeder gedag en liep naar mn auto om vervolgens Lola op te halen.
Toen ik bij Lola aankwam, stond ze net als elke dag al buiten op me te wachten. Vrolijk deed ze de deur open en stapte ze in. 'Hee schat' zei ze. 'Hoi schat hoe was je weekend?' 'Geweldig. Ik was bij mijn oma op visite en onderweg naar huis ontmoete ik zo'n leuke jongen' in geur en kleur begon ze het hele verhaal te vertellen.

Na ruim een kwartier rijden kwamen we aan op onze school in Homels Chapel. Ik stapte uit en haakte mijn arm in Lola's arm en liep naar binnen. Eenmaal binnen zag ik Matt en Jess, onze 2 beste vrienden, al op ons vaste plekje zitten. We liepen naar ze toe en praatte een beetje over ons weekend. Toen ik 2 handen op mn heupen voelde, verliet een kleine gil mn mond. 'Hee schoonheid' ik draaide me om en keek in de ogen van het hotste vriendje van de wereld, Dann. Ik drukte snel een kus op zn mond en zei 'hee sexy' hij lachte lief naar me en zei 'ga je mee naar buiten een sigaret roken?' Ik knikte en liep hand in hand met hem naar buiten. Ik weet het, roken is slecht voor me, maar het hielp me dingen te vergeten wanneer ik het nodig had. En nu? Nu was ik verslaafd en kon niet meer stoppen. 'Dus, heeft Matt het al over morgen gehad met je?' Vroeg Dann. 'Morgen? Wat is er morgen?' 'Oh niks. Laat maar..' 'Nee vertel het me' 'er is niks' ik zuchtte en zei 'goed, als jij het niet zegt, ga ik wel naar Matt.' Ik drukte mijn sigaret uit en liep weg. Daar kan ik dus echt niet tegen, als mensen dingen voor me verzwijgen. 'MATT?' Riep ik door de gang. Hij keek achterom en kwam naar me toe lopen. 'Wat is er Mia?' 'Wat is er morgen?' Ik zag aan zijn ogen dat hij schrok. 'Uh er is niks morgen' 'vertel het me verdomme! Je weet dat ik er niet tegen kan als mensen dingen voor me achterhouden' 'oke oke. Wil je het echt weten?' 'Ja' wat hij toen zei brak mijn hart in duizenden stukjes. 'Harry komt terug'






KUDO? ABO? REACTIE? :3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen