Foto bij 19- True Love

heb weer eens bronchitis, dus heb deze 3 dagen van het jaar plat gelegen, vandaar geen delen, vind dat t lang genoeg geduurd heeft dus daar gaan we weer! :)

ik schik wakker, waarom heb ik hem vannacht niet weg gestuurd? veel tijd om na te denken heb ik niet want zayn is wakker en kijkt me recht aan, ik voel het bloed naar mn wangen schieten en verlos me uit zijn greep. zuchtend zit ik op de rand van het bed, "ehm maylie?" hoor ik zayn zeggen ik negeer hem sta op en wil naar de badkamer lopen als de deur ineens open vliegt "GOEDEMOR..ohw" Niall kijkt naar mij, en weer naar zayn. "zayn wilde net gaan" zeg ik bot. zayn kijkt me beledigd aan staat op en loopt mn kamer uit. "wat was dat??" zegt Niall. "niks joh, ik ga ff douchen, zie ik je zo beneden?" "is goed meid" knipoogt hij naar me en ik loop de badkamer in.

mijn natte haren zitten in een slordige vlecht en ik heb een schattig jurkje aan gedaan. ik zit op de bank in mijn woonkamertje. ja en nu.. wat gaat zayn zeggen als ik beneden kom, zou hij boos zijn? waarom zou hij boos zijn, HIJ slaapt in MIJN bed en heeft nooit mijn toestemming gevraagd. zelf verzekerd huppel ik de gang door naar de eetkamer. ik doe de deur open en zie alle jongens zitten op de bank "oeeeeeeeee" roepen ze met zn alle, shit ze weten het, ik pak mn tas van de bank, doe mijn schoenen aan en slinger mn tas over mn schouder. "zayn ik ga naar de winkel boodschappen doen, ga je mee?" zayn komt naar me toe en kijkt me vragend aan "kom nou maar mee" zeg ik kil tegen zayn hij knikt en volgt me

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen