Foto bij (no subject)

verbeterde versie

4 novermber 2012
Papa Mag ik alstublieft naar 1D en doet wat door want het is rap uitverkocht .

En waar ?? Berlijn ;D wel 6 uu in de trein zitten niet erg dat heb ik er over ;D .

Samen tickets besteld en Jha heb ze ik kei blijee ik ga zien ;D .

Ik loop de trap af heel gelukkig vertelt haar vriendinen dat ze naar 1D gaat heel happy.

Efkes later 11 mei is ze in berlijn aangekomen !!! .

Ze wilt drek gaan winkelen en gaat een winkel binnen en opeens ziet ze Niall Horan .

Ze denkt dat ze droomt en loopt veder en efkes later gaat ze kijken .

Of het wel egt niall is efkes later staat ze vol met zenuwen achter hem en.

Toen alssoft ze bij de kleren aant kijken ben.

Hij heeft zijn zwarte zonnebril op ;D ma toch wist ik dat hij het was met zijn Mooiie Blonden Haren en zijn schoenen ver raade hem .

Ik ga zo voor hem staan en vraag hem of hij wel Niall horan is van 1D en hij deed zijn zonnebrl af en ik dagt dat ik ging flippen het was degelijk wel niall.

Ik Vroeg of ik met hem op foto mogt en hij was kei lief tegen mij ik kreeg een kusje op my wang van hem ik was hellemaal in de wolken my weekendje kon al niet stuk .

Ik vroeg hem waar de ander 4 waren.

Ik Moest maar efkes meelopen maa natuurlijk vertrouwde ik Niall ik voelde my veilig bij hem.

Ik ging met hem mee my pa ging ook mee en efkes later in de starbucks daar zaten de rest nu dagt ik zo van nu kan het zeker niet meer stuk.

Ze waren mega lief tegen mij ;D vooral Liam was mega lief en tuurlijk Harry ook ;D mogt met allemaal op de foto ze pakkte my iphone en trokken fotos er mee nu had ik fotos van hun geweldig .

Ik kreeg zelf 2 backstage pasjes en dacht in mij eigen shit nu heb ik er eentje te veel dus ik skype met Jana.

Terwijl 1D achter mij stond omdat ik had verteld tegen harry dat ze zo een grote fan was ze flipte helemaal door toen ze Harry zag staan achter mij Harry was mega lief tegen mij harry vroeg of ze ook niet wou komen dat ze een backstage pasje kreeg van hem dat ze samen met Marianne.

Backstage mogt en naar concert gans vanvoor anat poduim vip plaatsjes.

We waren vereerd ;D harry was haar gaan halen aan het station voor haar te verassen ;D ma moest in auto blijven ik moest gaan anders zou hij bedolven worden door meisjes !!!

Efkes later kwam jana aan ik zo zusje kom ;D en ze stapt in de auto en flipt totaal omdat ze langs Harry zat ;D zo zo suprise.

Efkes later zei Niall pf we samen naa mC donalds gingen ik zooo jaa graag ;D ik had beste weekend ever en toen wast zaterdag het concert eindelijk we mogten backstage achteraf het was geweldig !!!

Niall en Harry waren weer sexy zoals anders ik was zo opgewonden dat ik flauwviel backstage niall legde my op zo zetel en gaf me een glas water en vroeg gaat het ik zo jaa.

Begon dus hellemaal te flippen omdat ze zo mooii aan waren .

Toen was het nachts en ikging terug a het hotel met zo een goedgevoel en de dag erna ging ik terug na huis .

Niall stond inekkeer voor de deur van my hotelkamer ik zo half slaapirg doe ik open en zie hem staan en ik zo "hoi" en hij zo "mag ik binne komen" ik zo" jhaa " tuurlijk.

Hij zet zijn pet en zonnebril af hij zo ik kwam afscheid nemen hier heb je nog kaartjes voor in london concert ik zo dankje .

Hoevel zijn het er hij zo 3 tickets ik zo yeah dan kunne my 2 zotte vriendinen mee.

Hij zo ik betaal het hotel en de trein ik zo dankje jij bent egt mega lief ik kreeg voor een aan denkertje zijn pet ik zo kei happy dankje x.

Ik kreeg zijn egte facebook ;D ik zo dankje en zijn nummer kreeg ik ook ik happy ik moest beloven dat ik aan niemand zou geven of aan niemand zou zegen ik zo ok" i''m promis" .

Efkes later ging Niall weg en efkes later vroeg die bij my was wie was dat net ik zo Niall ;D.

Heb zijn pet gekrregen en die zo amiaie geluk zak ;D en efkes later ging ik na huis met een geweldig weekend achter de rug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen