De laatste dagen gaat het terug goed tussen mij en Ben. We kunnen terug opschieten met elkaar. Ben is terug de oude Ben zoals ik hem al mijn hele leven ken. Maar er is een knik in de kabel. Ik zit een beetje met mijn gevoelens in de knoop. Ja, je beste vriend is verliefd op je maar voor sommige vrienden doet dat niets met hen. Maar bij mij is het wat anders. Laatst op de sportschool kon ik mijn ogen niet van zijn lichaam. Het is best lastig. 's avonds in mijn bed pieker ik ook heel erg vaak en kan ik niet slapen. Ben ik net zoals hem ook verliefd geworden op hem of gaat dit weer vanzelf over. En wat met Elise, ze is toch een bloedmooi meisje. Ik kan haar toch zomaar niet aan de kant laten staan. Ik weet het niet.

De volgende maanden trekken Ben en ik heel veel met elkaar op. We lachen en we gaan dikwijls naar de sportschool. Maar doordat we zoveel met elkaar optrekken heb ik eindelijk me zelf ontdekt. Ik ben ook verliefd geworden op hem. En ja, het heeft heel lang geduurd voor ik dat durf en kan zeggen. We gingen deze zomer gaan zwemmen en ik kon het helemaal niet meer uithouden. Misschien is het toch beter om hem zo snel mogelijk in te lichten dat ik best wel gevoelens voor hem heb gekregen het laatste jaar. Alleen, ik moet het nu nog uit maken met Elise en daar zie ik helemaal tegenop.

Elise en ik hadden deze middag afgesproken in het park om wat rond te hangen. We hadden wat plezier en toen kon ik er niet meer van onder muizen. Ik moest het haar vertellen. Elise, ja, wat is er? Ik denk dat het beter is dat we uit elkaar gaan. Ja, ik denk het ook. We leven wat naast elkaar en ik zie ook dat je de laatste tijd niet zo goed in je vel zit. klopt het? Ik wist niet wat ik hoorde en vertelde het hele verhaal van Ben en mezelf. Ik dacht het al. We blijven vrienden en ik wens het je het allebeste toe. Je bent niet boos. Waarom zou ik boos moeten zijn. Jullie passen zo goed bij elkaar. Vind je het? Alleen Ben weet het nu nog niet.
Wanneer ben je het van plan om het hem te vertellen. Ik weet het niet. Niet te lang wachten Alexander. En zo kon ik opgelucht ademhalen. Elise was niet boos en we waren nog goede vrienden. Ergens ben ik wel blij dat we nog vrienden zijn. Ik hoop dat ze een betere vriend vind.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen