Ik was klaarwakker en moest terugdenken aan de afgelopen dag. Wat was het toch een fijne dag. Maar ik kon de jaloezie van Ben en de spanning niet uit mijn hoofd zetten. Waarom is hij toch zo jaloers, en hoe komt er dat er plots een grote spanning tussen ons is. Heeft Ben soms een geheim. Vind hij me leuk. Ik bedoel, misschien voelt hij meer dan vriendschap. Hij doet soms ook wat raar, is soms heel pissig en heel stil. Ik kan niet echt een andere verklaring ervoor hebben.Maar misschien beeld ik het me maar in.

De volgende dagen verlopen heel goed. Ben en ik doen heel wat dingen samen, in de sportschool kan hij zich dan ook heel goed uitleven. Daarnaast maak ik ook wat tijd voor mijn vriendin Elise. We zijn gaan picknicken in het bos.

Na het weekend is Ben wat afweziger en stiller geworden en dat merkt Alexander meteen op. Hij weet eigenlijk niet wat er in het hoofd van zijn beste vriend rondspookt. Hij is zeer afwezig en er is de spanning tussen ons is er terug. Ik probeer wat te praten met hem maar ik krijg er eigenlijk niets uit. Ik hoop dat hij eigenlijk nog wel druft te praten tegen me. Op vrijdag krijg ik een paar woorden eruit. Ik vraag hem nog eens duidelijk of het slaappartijtje voor zijn verjaardag nog wel doorgaat. Hij stamelt en zegt, ja, zeker, je wilt toch nog komen. Ik ben een beetje stil en afwezig, sorry maar ik heb wat problemen met mezelf. Ja, dat heb ik al gemerkt. Scheelt er iets? Je weet dat je op mij kan rekenen hé. Nene, het is niet nodig. Het zal wel overgaan. Oke, jij je zin.

Op zaterdag ging ik naar Ben om zijn verjaardag te vieren en bij aankomst gaf ik hem zijn cadeau en een knuffel. Ja, we doen dit wel vaker bij elkaar.
We hadden een heel gezellige avond en we hadden wat teveel gedronken. We lagen op Bens zijn bed en toen gebeurde iets wat ik niet had gedacht. Ben kuste me. Ik verbrak meteen de kus en stond op. Sorry, zei hij en begon te snikken. Ben, Ben, ik ging naast hem zitten op het bed en zei: Kijk me aan Ben, Ik ben niet boos op je. Maar je houd niet van me. Sorry Ben, ik hou van je als goede vriend, niet in de zin zoals jij dat verwacht. Ik ben met Elise. Shht, het is goed, niet huilen. Ik gaf hem nog een knuffel en ging slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen