Die nacht kon ik niet zo goed slapen. Wat was er toch aan de hand? Ik dacht terug aan de afgelopen avond en aan Ben die toen we aan het praten waren over Elise een tikkeltje jaloers was. Ik zag het in zijn ogen. Waarom zou hij toch jaloers zijn? Is het omwille van Elise? Allerlei vragen spoken door mijn hoofd. Maar ik moet niet teveel piekeren. Na wat gewoeld te hebben viel ik uiteindelijk in slaap.

De volgende morgen ging ik naar de badkamer maar Ben was voor mij. OEPS, sorry, ik ben nog niet zo wakker. Ik heb slecht geslapen. Het is niets. Nu, Ben en ik hebben elkaar al veel naakt gezien. We zitten namelijk allebei op de sportschool. Maar nu was er iets raars. We hebben normaal geen schaamte voor elkaar maar nu, ja ik weet niet wat er gaande is. Ik was me en trek me kleren aan. Aan de ontbijttafel was Ben stil. Ik vroeg hem wat er gaande was maar hij zei niets. Toen verbrak ik de stilte. Wat gaan we vandaag doen? vroeg ik hem. Ik weet het niet... stamelde hij. Zou je willen gaan zwemmen zei hij plots. Ja, maar ik heb een probleem, ik heb mijn zwembroek niet mee. Dat is toch geen probleem, ik heb er toch genoeg. Ja, dat is waar. Na het ontbijt gingen we nog wat gamen. Na de middag gingen we zwemmen. Na de heerlijke maaltijd van Lucia trokken we ons terug in Bens kamer. Kies maar een zwembroek uit. Het is al gelijk welke. Ik heb er toch genoeg. Ik koos de zwarte en hij de blauwe. Wil je hem hier aandoen of heb je liever wat privacy?. Neenee, is goed.Ik doe hem hier wel aan. En toen was de spanning terug van deze morgen. Ik ben best wel jaloers op Bens lijf. Hij heeft zo'n spieren terwijl ik er maar weinig heb. In een,twee,drie waren we gekleed en konden we ons begeven naar het zwembad.

Diezelfde middag klierden we in het zwembad en we hadden de grootste lol. En toen moest ik naar huis, wat ik eigenlijk best spijtig vond. Het was een heel toffe dag geworden en ik gaf Ben nog een knuffel. Maar er was terug een zekere spanning tussen ons. Thuisgekomen was ik best moe en ging vroeg in mijn bed.

Die nacht om 1 uur kwam ik wakker en kon ik helemaal niet meer slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen