Hallo, mijn naam is Alexander. Ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Heist en heb heel wat hobbys.
Dit is mijn levensverhaal.

Alexander komt thuis na een langdradige dag school. Hij smijt zijn boekentas in de hal en ploft zich in de zetel. Zijn moeder vraagt hoe het geweest is op school vandaag. 'goed, hoor mam'. We hebben weer keiveel moeten lachen met Deprez. Hij deed weer vanalles verkeerd. Deprez is onze leerkracht geschiedenis. Hoe hij eigenlijk leerkracht is kunnen worden weet ik niet maar zijn lessen trekken op niets. Maar genoeg over school.

'Mam, ik ga even naar mijn kamer.', is goed hoor Alexander. Oef, morgen geen school. Eindelijk wat relaxen. Even mijn laptop openen. Op mijn bureaublad staat een foto van mezelf en Ben, mijn beste vriend. We kennen elkaar al van in de kleuterklas. Altijd op de dezelfde school gezeten en nu nog. Volgende week is hij jarig en is er een slaapfeestje. Ik verheug me er al op. Lekker zuipen en dan in een blok in slaap vallen. Ohja, wat ik vergeet te vertellen, ik heb een vriendin Elise, oh, wat is ze toch een mooi meisje, al meer dan 4 maanden zijn we samen. Ik zet mijn MSN aan en kijk of iemand online is. Elise is er niet. Maar dan opent er een schermpje van Ben.

"Hey makker,"
"hey,"
"Wat doe je morgen"
"Wat uitslapen denk ik"
"Geen zin om naar mij te komen"
"Baja, is goed, moet alleen nog vragen aan mam"
"Is goed"

Ik ren de trap af om te vragen of dit goed is en meestal mag ik ook naar Ben gaan omdat door ons onze moeders ook dikke vriendinnen zijn geworden.

"Ben, ben je er nog?"
"ja, ik ben er nog."
"ik mag, ik had geen problemen verwacht"
"ik ook niet. Hoe laat kom je?"
"19 uur , oké"
"ok. en breng je slaapgerief mee"
"ok."

2 uur later.

Ik bel aan bij Ben. Lucia, de moeder van Ben doet open. Hey Alexander alles goed? Jaja, en nog eens bedankt dat ik mocht komen.
Dat is niets. Anders zit Ben zich toch maar te vervelen.
Dan komt hij aangelopen. Kom eventjes mee, dan kun je je installeren.
Is goed. En zo gaan we naar boven. Ik ken het ondertussen al zeer goed. Ik ben al heel wat blijven slapen bij Ben en wederzijds. We zijn echte broeders.
Gaan we nog iets eten in Heist. Is goed, wat wil je, frieten of pizza. Doe maar pizza. Ik heb geen goesting in frieten.

En we gaan te voet naar de pizzeria wat verderop. Onderweg vraagt Ben hoe het eigenlijk gaat tussen mij en Elise. Ik zeg dat het zeer goed gaat en ik zie een tikkeltje jaloezie in zijn ogen. Ik ga er verder niet op in.

We hebben een hele leuke avond en zo rond 12 uur gaan we slapen. Ik op de slaapbank in de logeerkamer en Ben in zijn eigen bed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen