Foto bij I

Hier is het 1e hoofdstuk. Het is niet heel lang helaas, maar ik zal beloven de volgende langer te maken.
Bij m'n poll kun je stemmen, maar je kunt ook gwn een reactie achterlaten!

De deur slaat hard achter me dicht en ik gooi mijn tas met een zwaai op de bank. Ik ga onderaan de trap staan en roep hard: 'Ik ben thuis!!' Geen antwoord. Ik roep nog een keer: 'Hallo? Mam? Ben je er?' Weer niks. Ik zucht, ze zal wel weer naar de winkel zijn.
Ik loop naar de keuken en pak een groot glas Cola en 3 stukken chocola. Balancerend met mijn handen vol loop pak ik mijn tas en loop ik naar boven, naar m'n kamer. Het gaat maar net op de trap. Mijn tas is veel te zwaar en ik heb m'n glas misschien toch iets te vol gedaan. Ik kom op mijn kamer maar haal het bureau niet. Het glas valt uit mijn handen en springt kapot op de vloer. 'Shit!' roep ik hard. Heb ik weer!
Ik loop naar de badkamer voor een doekje. Ik loop langs de zoldertrap en op dat moment hoor ik een harde klap van boven komen. Ik schrik me dood! wat was dat? Ik stop om te luisteren, maar het blijft stil. 'Hallo, mam?' roep ik naar boven, maar ik krijg nog steeds geen antwoord. Zal ik naar boven gaan om te kijken? of zal ik me er niks van aantrekken en teruggaan naar mijn kamer om te beginnen aan m'n huiswerk?

Reageer (1)

  • Lugano

    Boven kijken :D
    Origineel :]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen