Foto bij 17- True Love

ik loop nu ongeveer een half uurtje in het bos, hard mee te zingen met mn muziek, ik zet mn beats af en doe hem in mn tas. ik kijk vluch om me heen. bomen, ik lach in me zelf, handig joh maylie, je had best op mogen letten waar je heen ging, "maylie.." ik hoor iemand buitenadem achter me "hee nial!" roep ik vrolijk.
hij kijkt me verbaast aan "waarom ga je zo diep het bos in?" vraagt hij als hij op adem is gekomen "toe aan frisse lucht" zeg ik en haal mn schouders op ineens voel ik wat nats in mn nek, ik draai me snel om en daar staat louis met een sneeuwbal in zijn hand. lachend gooi ik er 1 terug, daar staan we dan, met zn 3e midden in een bos, sneeuwballen te gooien. na ongeveer een uur achter elkaar aan te hebben gerent en drijfnat zijn komt louis op me afrennen, hij gooit me over zn schouder "tijd voor warme choco!" en hij begint rustig richting huis te lopen met mij over zn schouder.

drijfnat stappen we het huis in en ploffen zo op de bank terwijl louis harry de opdracht geeft gegeven warme choco te maken en liam onderweg is wat handdoeken te halen. zayn komt ook beneden, hij kijkt nog steeds zo schuldig. achja eige fout denk ik terwijl ik de openhaard aanmaak met niall.
het is lang geleden dat ik zon plezier heb gehad. ik ga weer op de bank zitten en krijg een handdoek en warme choco.
als ik die op heb loop ik naar mn kamer en zet de douche aan, ik pak droge kleren uit mn kamer, een simpele zwarte donnay broek en een warme grijze trui.
ik kleed me uit en stap onder de douche, de warme stralen branden op mn koude huid, ik was mn haar en zet daarna de kraan weer uit, ik kleed me aan en doe mn natte haar in een slordige knot, ik loop mn kamer in. "hoe kom jij in mn kamer ?! ik had de deur op slot gedaan!" roep ik

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen