Foto bij 14- True Love

liam pakt zn telefoon en typt: "found her, she's oke" ik kan niet zien naar wie hij het stuurt, en eigenlijk interesseert het me niet, niks interesseert me..
"zullen we terug naar binnen gaan? straks word je nog ziek.." ik reageer niet op hem maar blijf met mijn hoofd op zijn schouder liggen en staar naar zijn hand die op mijn bovenbeen ligt. hij duwt me zacht van zich af en kijkt me aan "kom " zegt hij, ik kijk naar beneden, maar hij staat op en tilt me overeind. nu merk ik pas hoe koud ik het heb doordat ik uren in de sneeuw heb gezeten, liam merkt dat ik niet helemaal stevig sta en hij tilt me op, hij heeft me het hele stuk naar het huis gedragen. we hij loopt met mij in zn armen het pad op en Niall Louis en Harry komen naar buiten rennen, ik zucht teleurgesteld als ik Zayn niet zie. "zet me maar neer, het gaat wel weer.." zeg ik tegen liam die doet wat ik zeg, ik loop rechtstreeks door naar mijn kamer en laat me op bed vallen en val langzaam in slaap.

de volgende ochten werd ik wakker in een stil huis, ze waren weg of ze sliepen nog, ik weet het niet.. ik liep de trap af en bleef ff staan in de gang. zouden ze ook een piano hebben? ik loop de studio in en zie een mooie zwarte piano en ga op het bankje zitten.
mn vingers glijden over de toetsen en ik begin moeitenloos Becouse of you van Kelly Clarkson te spelen, ik val precies op het juiste moment en de woorden glijden over mijn lippen. ik vind dit zon mooi nummer, het doet me ook denken aan thuis.. aan mn vader, aan mijn moeder, ze lieten me allebei barsten, zonder dat ik het merk staat er iemand in de kamer, ik ga zo in het nummer op dat ik het pas merk als ik klaar ben.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen