Foto bij 13- True Love

zayn slaat woedend met zijn vuist tegen de muur naast me, geschrokken doe ik een stap opzei, zijn ogen zijn kill en koud, zijn telefoon gaat, hij loopt de keuken in en neemt op "nee schat, nee echt, tuurlijk hou ik van je, ik ken haar amper" hoor ik hem zeggen, tranen schieten in mn ogen, ik ren het huis uit, ik ren, zo ver en zo hard als ik kan, ik ben ergens midden in het bos, ik weet niet waar en dat interesseert me ook niet, de tranen rollen nu 1 voor 1 over mn wangen, hij heeft dus gewoon een vriendin, ik weet ik ken hem net.. we hebben niks en nu merk ik dat dat ook nooit gaat gebeuren, maar waarom reageer ik dan zo..
ik laat me langs de boom op de grond zakken, in de sneeuw, ik had toch beter mijn jas kunnen pakken het is wel heel koud..

uren zit ik daar.. tegen een boom, gevoelloos voor me uit te staren, het is ondertussen donker geworden,
achter me hoor ik takken kraken maar ik reageer er niet op, "eindelijk. daar ben je.. ik heb je overal gezocht!" liam komt naar me toe lopen, slaat en dekentje om me heen en komt naast me zitten, eigenlijk ben ik toch best blij dat hij er is.. ik laat mn hoofd rusten op liam zn schouder en hij slaat een arm om me heen "het komt wel goed.." sust hij me

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen