Foto bij 12- True Love

naar een paar minuten staan we op een heuveltje met een prachtig overzicht over de stad, het is echt heel mooi met al die lampjes door het donker.
"wauw dit is echt prachtig zayn.." zeg ik vol onder de indruk, ik draai me naar hem toe en kijk hem vrolijk aan, hij legt zijn hand voorzichtig op mijn wang en strijkt er lief overheen "jij ook.." fluistert hij onverstaanbaar. ineens komen overal flitsen vandaan, geschrokken draai ik me om en zayn trekt me mee en we beginnen te rennen, na een paar minuten stoppen we ergens in een steegje, ik heb absoluut geen idee waar we zijn "wat was dat? " vraag ik buitenadem "paparazzi.. ze moeten ons gevolgd zijn vanaf het restaurant" zayn pakt zijn telefoon en belt iemand. hij geeft de gene het adres van waar we staan en hangt weer op "louis komt ons ophalen" zucht hij. ik merk aan hem dat hij teleurgesteld is. even later komt er een zwarte auto met geblindeerde ramen aanrijden. het raampje gaat open en ik zie louis "taxi is er!" roept hij vrolijk, zayn doet een deur voor me open en ik stap in, hij stapt zelf achter in in.

na een paar minuutjes staan we weer voor het grote huis in het bos en stopt de auto, ik pak mn tas van de grond en zayn doet mijn deur open,ik knik dankbaar en stap uit. ik volg de jongens het huis in waar niall naar ons toe komt rennen "MEE, tv,, nieuw, jij, zayn NU" bazelt hij. we volgen hem en de tv staat hard aan, de vrouw op het scherm zegt "wie is dit mysterieuze meisje? en zijn zij en zayn samen?" een grote foto van zayn en mij komt in beeld, "shit shit hoe kon dat gebeuren.." hoor ik zayn mompelen, wilt hij dan niet met mij gezien worden?

Reageer (2)

  • Fezzje

    oh haha auto correctie, ik zal t aanpassen, bedankt :)

    1 decennium geleden
  • Itsinhis1DNA

    Arme Maylie!
    Leuk verhaal!(H)
    Alleen 1 ding...
    Je schrijft al de hele tijd naill
    Maar het is Niall....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen