Foto bij 11- True Love

na een paar uur met de jongens op de bank hebben geklets loop ik naar boven, ik gris mijn sigaretten uit het laatje van de kast en loop de trappen weer af.
ik doe de schuifdeur naar de tuin open, stap er door heen en steek een sigaretje op, ik moet hier echt mee stoppen maar ik voel me altijd zo veel beter na een sigaretje, ik schik uit mijn gedachte door zayn die ineens naast me staat en ook een sigaretje op steekt. ik sta te rillen van de kou omdat ik in mn jurkje buiten staat terwijl het ongeveer -10 is, zayn merkt het en hangt zijn vest om mijn schouders, ik kijk hem dankbaar aan. "ga je zo mee ff een rondje lopen? ik heb je heel londen niet eens laten zien!" roept zayn vrolijk "ja tuurlijk klinkt leuk" antwoord ik, we lopen naar binnen en ik ga naar boven om iets warmers aan te doen, een simpele broek, een lekkere warme trui en mn grijze vanz, ik doe nogsnel mijn telefoon in mn zak en huppel vrolijk de trappen af.
zayn staat al klaar en geeft mijn jas aan,

even later lopen we in hartje londen, ik wou hier mijn hele leven al heen, geen idee waarom eigenlijk.
zayn neemt me mee naar een klein knus restaurantje, het is ook al bijna 8 uur in de avond, we gaan zitten aan een tafeltje en bestellen wat te eten. "dus wat wil je allemaal zien hier" vraag zayn "gewoon die standaard toeristen dingen, of weet jij wat beters?" antwoord ik "ik weet wel een heel mooi plekje hier" zegt hij mysterieus.

na het eten lopen we naar buiten, het is al aardig donker aan het worden "waar gaan we heen?" vraag ik nieuwsgierig. zayn kijkt me met een lachje aan en hij pakt mijn hand vast "vertrouw me" fluistert hij in mijn oor, ik krijg een rilling over mijn hele lichaam van zijn stem

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen