Foto bij 8- True Love

ik maak mijn tassen open, en hang de kleren op in de kast, leg mijn laptop op het kastje naast mijn bed en zet mijn toilettasje en makeup in de badkamer, net nadat ik klaar ben met inpakken en op het grote zachte bed neer plof word er geklopt op de deur "binnen" roep ik, de deur gaat open en zayn komt de kamer in lopen, "we gaan pizza bestellen, watvoor wil jij?" zegt hij "ehm maakt niet uit, als het maar zonder vlees of vis is, ik ben vegetarisch" zeg ik, "is magarita goed?" "prima" knik ik "ik roep als ze er zijn" en hij wilt weg lopen, "ehm zayn?" "ja meis?" "kan ik op internet? ik had een vriendin beloofd op skype te komen als ik in Engeland was aangekomen.." zeg ik verlegen "tuurlijk!" hij loopt naar mijn laptop en voert de code in "dankje" roep ik nog net voor hij de kamer uit is.
ik open skype en word gelijk gebeld door Shelby. "MAY!!!" roept ze vrolijk "hee shel!" lach ik "wauw.. waar zit je? mooie kamer zeg!" zegt ze vol verbazing "ehm ja bij een paar jongens die ik heb ontmoet hier, ze hadden nog een zolder over" trots laat ik met de webcam de kamer zien, ineens hoor ik gebonk op de trap, vliegt de deur open en springt Niall naast me op het bed, "PIZZA IS ERRRRR" scheeuwd hij inmijn oor. lachend zeg ik tegen shelby dat ik moet gaan en doe mijn laptop dicht. "kom kom ik heb hongerrr" roept niall ongeduldig, lachend loop ik achter hem aan.

na het eten loop ik terug naar de zolder, ik ben zo moe van de reis, ookal was het niet zo ver vliegen, ik gris een kort broekje en een hempje uit de kast en loop de badkamer in, ik kleed me om, doe mn lange bruine haar in een slordige vlecht en haal de makeup van mijn gezicht af.
ik strompel moe naar mijn bed en leg mijn telefoon in de oplader, ik zie een whatsappje van shelby "wauw wie was die jongen? vertel me meer!!" lachend kruip ik in bed, ik antwoord haar morgen wel, nu eerst slapen, ik draai me om en val al snel in een diepe slaap

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen