Foto bij 7- True Love

snap t niet helemaal met die foto's hoe je ze in je story kan zetten, maar volgens mij werkt het zo wel :P

we rijden langzaam een bos in, midden tussen de bomen staat een groot huis. "we zijn er!!!!" scheeuw louis die tegen me aan geplakt zit.
de auto stopt en ik krijg met moeite deur open, we stappen uit en liam geeft mijn tassen aan. wauw wat een huis... "mooi he! " roept harry die naast me is komen staan, "ja.." zeg ik met mn mond nog half open, "kom dan laat ik je je kamer zien!" voor ik het weet sta ik binnen nog vast in de greep van niall en hij trekt me de trap op, "http://www.welke.nl/lookbook/AOR/Zolder/charlottebrouwer89/Mooie-rustgevende-slaapkamer.1346433472 dit is je slaapkamer!"
ik kijk mijn ogen uit maar heb niet lang de tijd want ik word aan mijn arm meegetrokken nog een deur door "http://www.welke.nl/lookbook/AOR/Zolder/Syl/Mooi-en-fris-wit-met-licht-grijs.1344269859 hier is je woonkamertje" "en hier http://www.welke.nl/lookbook/AOR/Zolder/adj/Kleurgebruik-en-vloer-badkamer-rustig-en-modern.1351782227 je badkamer! ik laat je wel ff alleen zodat je je spullen uit kan pakken!" "dankje.." knik ik dankbaar

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen