Foto bij Claws into her fur.

de katten van de Donder, Schaduw en Rivierclan kwamen bij elkaar.

Zonvacht's haren rezen recht omhoog. alleen het gedachte dat er nog een nakomeling van Donkerstreep is, was al gruwelijk.
En dan nog dat die kat maar twee meter van haar was verwijderd was erg genoeg.
Bokkenhoorn knipoogde van in een struik naar haar. Dat deed haar denken aan Kwartelveer, de leuke medicijnkat. spijtig genoeg was ze met haar vader naar de hogestenen. zo hadden ze al een krijger minder. "Naar vierboom, Schaduw en Rivier clan!!!" schreeuwde Duisterster. Rievierster en haar clangenoten volgden de Schaduwclan naar Vierboom.
We laten ze niet ontsnappen!!! zei Houtstaart. De donderclan stormde er op af.
Wat nu? het plan van Zonvacht was mislukt. bokkenhoorn stormde mee met de rest van de Donderclan en plots verscheen Bektand voor haar neus. Ze sprong uit de boom maar Bektand achtervolgde haar. "HOUD VOL!!! hoorde ze. Bokkenhoorn was teruggekeerd naar haar.
Bektand draaide zich om en sloeg naar bokkenpoot.
Op vierboom stonden Duisterster en Pauwenster recht tegenover elkaar. "Als Bektand een nakomeling van Donkerstreep is, dan moeten we hem afmaken."
"Het heeft geen nut als we tegen elkaar gaan vechten. Bektand moet en zal uit het woud verwijderd worden".
Bokkenpoot en Zonvacht spurtten naar een hol in de donderclan. Maar ze hoorden het gegrom van de Grote Schaduwclankrijger al .
Hij zit hier!! in deze grot!. "Graaf voort, Bokkenhoorn!" zo komen we er uit. Dus de twee katten graafden verder vanuit het hol en zo ontdekten ze een geheime gang. "hierdoor!!" riep bokkenhoorn. ZonVacht kon nog maar juist volgen. de gang leidde naar de buitenlucht. Hier, een haas. ik heb al eens gehoord van Pauwenster dat Kwikpoot, de dochter van een vroegere leider een sterke kat wou verslaan met doodsbessen in een haas te steken. Ze llegden de Giftige haas in de gang. De sterke grote Bektand kwam al aangelopen. "vlug!!!" riep Zonvacht.
Toen Bektand aan de haas kwam , gooide hij hem gewoon opzij. Oh,nee!! een tweesprong! de twee katten splitsten zich. alleen nam Bokkenhoorn een konijn mee, zodat Bektand naar hem zou gaan. Hij wou alles doen om zonvacht te redden. Bektand twijfelde toen hij aan de TWeesprong kwam.. Zonvacht liep en liep maar. Zo hard als ze kon. Zo hard had Rozenstaart zelfs nog nooit gelopen.
DE gang steeg naar boven. Maar plots stopte hij. DE gang liep dood en Zonvacht zat daar in opgesloten.
Ze riep "Bokkenhoorn, heeelp!!!!! op dat zelfde moment koos Bektand de gang waar het geluid vandaan kwam, en dus kwam hij naar Zonvacht. Hij stapte op haar af , het water liep hem in zijn bloeddorstige mond. Zonvacht panikeerde toen ze hem zag.
"Slim van je, kleine kat. NIemand weet dat jij een nakomeling van Vuurster bent. Vuurster en Donkerstreep werden vaak geconfronteert met elkaar. tot Vuursters beste vriend Dokerstreep vermoordde.
Zijn laatste wens was Vuurster zien sterven.
Zijn laatse woorden waren: " Ik heb geen Loyaliteit meer, ik heb er geen aan de Schaduwclan en geen aan de Donderclan, het enige wat ik nog wil, is jou zien STERVEN!!!,"
Zonvacht schrok.
Bektand zei dan: ik denk dat Donkerstreep in de Sterrenclan het ook goed zo vinden als hij jou ziet sterven! muwahahahaaa!!!
Zonvacht zette een paar stappen achteruit ,maar ze besefte dat ze niet meer verder kon.
"Kwikpoot, Vuurster's dochtertje had ook al geprobeert om een sterke kat te doden met doodsbessen. Maar dat was niet gelukt; Alleen door de moed van
Grijsstreeps dochter was hij dood gegaan. Grijsstreep en Vuurster, de twee idiootste katten die er bestaan! maar nu komt er echt een eind aan!!!!!!!
Bektand sprong op Zonvacht af, hij beet in haar glanzende roste vacht, bloed liep uit haar aderen.
Maar plots kwamen er felle zonnestralen in de gang terecht.
een lichtrood klein katje sprong op Bektand zijn kopn beet erin en bektand stopte met bijten.
Hij gooide de kleine kat van zich af en zei: O, dan kan ik twee nakomelingen van Vuurster in één keer doden!!!
"Van Sterpoot blijf je af!!!!!" Schreeuwde Zonvacht, de zonnestralen schenen op haar, ze lichte op in het rost en zei dan:
DE ZON IS VUUR, en VUUR ZAL DE CLAN REDDEN, ELK VUUR. Toen sprong ze op Bektand, beet hard in zijn nek, bleef bijten, Zonvacht had echt geen idee wat ze aan het doen was. Bektand viel neer. "Zonvacht????" klonk het. Kwartelveer en Bokkenhoorn kwamen naar haar en naar Sterpoot toegelopen.
Zonvacht had Bektand vermoord en dus een eind gemaakt aan donkerstreep's familie.
en zij en Sterpoot waren nakomelingen van Vuurster. Dat zou nooit iemand vergeten.

Reageer (1)

  • Leaticia

    Dus het verhaal is gedaan?

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen