Foto bij Forest Alone

HERFST

Het werd herfst en de katten van de Donderclan werden wakker gemaakt door Pauwenster zijn geroep.
Laat alle katten van de Clan zich verzamelen rond de hogesteen!!!!
DE katten kwamen moe naar daar gelopen.
Pauwenster vertelde over de gebeurtenissen van de dag ervoor en hij zei dat het vandaag weer grote vergadering zou zijn.
Hij liet het woord aan Houtstaart.
"De katten die mee mogen naar Vierboom zijn: Pauwenster, ik, Woudhart, Grassevacht, Kwartelveer,
bij kwartelveer dacht Zonpoot dat ze niet bij kwartelveer mocht rondhangen wanneer zij niet gekozen werd.
Houtstaart ging voort: Muisneus, Bokkenpoot, Bladpoot, Bloempoot en Boomkit.
Zonpoot protesteerde: Jouw zoontje mag wel mee, maar ik niet? Ik wil ook mee.!!!
Woudhart zei dan: Voor de oudsten zorgen wegens protest tegen het Clanbestuur!
Rozenstaart gaat toch ook niet mee! Voegde Bladpoot er aan toe.
Zonpoot keek jaloers naar al de katten en liep naar het hol van de oudsten. "We vertrekken!!!" riep Pauwenster.
Toen de katten uit het zicht waren draaide Zonpoot zich om en zei tegen zichzelf: Ik zorg zeker niet voor de ousten. en ze liep het kamp uit. Rozenstaart was gaan jagen. De donkerroste katin liep door de doorntunnel, dook tussen de struiken, ving een muis en keek naar de hoge bomen.
Ze ging wat verder met de jacht en had 7 muizen in het totaal afgezien van de 3 vinken.
Ze stapte wat verder en fluisterde tegen zichzelf: Ik mis je, bokkenpoot. "Waarom willen de rest van de Clan ons altijd van elkaar scheiden?
maar toen keek ze met afschuw naar beneden.
Een grote rode katin lag daar op de grond met bloed doorweekt. "Rozenstaart, Wakker worden!!!!!! rozenstaart!!! neeeeee!, rozenstaart, antwoord, antwoord rozenstaart!! alsjeblieft rozenstaart, antwoord..... "Rozenstaart?" maar het had geen nut. Met tranen op haar gezichtje jammerde ze om rozenstaart.
Zonpoot keek altijd op naar Rozenstaart haar jachttechnieken. Het kleine rode katinnetje stapte triest naar huis om haar prooi op de hoop te leggen samen met de 5 kwartels van Rozenstaart. Zonpoot was echt heel triest. Wie zou zoiets kunnen doen? Maar toen ze terug bij rozenstaart was zag ze zwarte klauwen in haar lijf gedrukt, met nog scherpe tanden bij. "Peckstreep en Konijnklauw!!! ik vermoord ze! riep ze vol zelfvertrouwen en ze rende naar vierboom.
OP vierboom sprak Pauwenster: Twee van jullie krijgers, Duisterster, hebben op ons territorium geprobeert om deze leerling, en dit kittentje te vermoorden!, en hij wees op Bokkenpoot en Boomkit.
Bokkenpoot wist zeker dat Houtstaart had verzonnen dat zijn zoontje was aangevallen. Dat was zeker een smoes om zonpoot buiten de vergadering te houden.
twee moorden bijna uitgevoerd, Duisterster, denk na!!!! Konijnklauw en Peckstreep hebben de krijgscode overtreden.
"EN ZE HEBBEN EEN MOORD GEPLEEGD!!!!, ROZENSTAART IS DOOD!!!!" klonk het. Zonpoot stond aan de rand van vierboom. HIER IS HET BEWIJS!!!
spuugde ze naar Duisterster. en ze legde het lijk van de goede jager op een rots. Peckstreep zei dan: Je hebt haar zelf vermoord!, om ons te beschuldigen.
"Dat is een erge belediging, Peckstreep!" zeiden Muisneus en Woudhart in koor. Zonpoot was blij dat haar mentor eindelijk eens voor haar opkwam.
Zonpoot miauwde: "Duisterster, kom dan! De grote Zwarte kater liep naar Rozenstaart toe. Hij rook ernaar en draaide zich om naar Peckstreep. HIj keek hem snel aan maar zei alleen: "De vergadering is beindigd. Peckstreep keek bloeddorstig in de richting van zonpoot, die het probeerde te negeren.

Reageer (2)

  • XTeenwolfX

    Nee, lieve Rozenstaart!!

    Spannend!!

    8 jaar geleden
  • Ninuturu

    Kittens mogen helemaal niet naar vergaderingen D:

    Bijna sterrenclan boos gemaakt slim bezig.

    Arme Rozenstaart

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen