Foto bij 4- True Love

de muziek galmd door mijn oren, in het vliegtuig is het best warm dus ik trek mn vest uit en leg hem op de grond.
achteruitgezakt en tegen het raampje aan geplakt zit ik naar buiten te kijken hoe we over de wolken heen vliegen, naar een paar minuten word er op mijn schouder getikt, zayn kijkt me bezorgd aan en vraagt voorzichtig "ehm.. hoe kom je aan al die blauwe plekken op je armen" SHIT vergeten! ik grijp naar me vest en doe hem snel aan. "van de trap gevallen" lieg ik, ik zie aan hem dat hij er niks van gelooft maar hij gaat er niet op in "mooie tattoo heb je trouwens, staat die ergens voor?" ik heb op mijn onderarm vogeltjes, "dankje, ja die staat voor mijn familie.. de grootste is voor mijn opa, die daarna voor mijn oma, dan voormijn vader, moeder en zusje,," "oh dat zullen ze vast mooi vinden" zegt zayn met een lach, ik staar een beetje levenloos voor me uit,
ik voel de tranen prikken achter mn ogen. "gaat het wel?" ik voel een hand op mn schouder, ik kijk hem aan "mijn opa en oma zijn een paar jaar geleden overleden, mijn vader is een alcoholist mijn moeder is 2 jaar geleden weg gegaan en mijn zusje.. is verdronken toen ze 7 was.." een traan rold over mijn wang, waarom vertel ik dit eigenlijk aan hem? het gaat hem niks aan en ik ken hem niet eens.

zonder dat ik het door heb heb ik 2 sterke armen om me heen en rollen de tranen over mijn wangen.
"ga je daarom naar londen.. ik bedoel. je vader..?" vraagt zayn voorzichig ik knik zacht en niall geeft een tissue aan, heeft hij alles gehoord?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen