Foto bij 2- True Love

na ongeveer een uurtje word er omgeroepen dat ik bij schiphol ben aangekomen,
ik pak mijn tassen weer op en loop de trein uit, ik zoek naar bordjes waar ik heen moet en loop een trap op.
ik kijk op een scherm waar ik heen moet, "Balie 2, 3 en 4" en sluit aan bij balie 3.
als ik na een paar minuten aan de beurt ben geef ik de vrouw achter de balie mijn kaartje en zet mijn tassen op de lopende band.
als alles in oorde is loop ik verder, mijn vlucht gaat pas over 2 uur.
ik besluid door de douane te gaan en wat door winkeltjes te lopen,
als ik eindelijk door de rij van de douane ben geef ik mijn paspoort aan de man achter de balie, hij kijkt aan mijn paspoort en dan weer naar mij, hij geeft een vriendelijk knikje en ik mag door lopen.

na ruim een uur winkeltjes bekeken te hebben en starbucks drinken word er omgeroepen dat de gate open is en ik mag instappen.
ik loop het vliegtuig in en geef mijn kaartje aan de vrouw die bij de ingang van het vliegtuig staat "uw stoel is aan de linker kant bij het raam, een fijne vlucht!" "bedankt.." mompel ik en loop verder. 13F.. ah hier! ik plof neer op de stoel en zet mijn handtas tussen mn voeten. ik vind het altijd leuk om bij het raampje te zitten,en te kijken hoe alle huisjes en autotjes steeds kleiner worden.

het vliegtuig stroomd vol en ik pak mijn Beats en zet mn muziek hard op. er komt een groepje druk pratende jongens aan lopen, 2 komen er in mijn rijtje zitten, en 3 achter mij, een jongen met donker haar komt naast me zitten, hij is niet bepaald lelijk.. er komt op de stoel daarnaast een blonde jongen zitten die gelijk begint te mopperen dat hij naast het raampje wilt zitten.
pech, ik zit hier denk ik, en zet mijn muziek harder

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen