jaja, er is weer een nieuw hoofdstukje!

ik ga weer verder bij 10 reacties hihi!(:

xx

vanuit Linde

Niet veel later zijn we allemaal klaar en lopen we richting de stad. Ik loop hand in hand met Daan, Rein en Fleur lopen daarnaast precies hetzelfde. Dan vraag ik “en, wanneer wilde jullie het eigenlijk gaan vertellen aan ons? Dat jullie wat hebben?” “nou, uhm eigenlijk wilde ik daar iets op bedenken, aangezien ik tegen jou en Daan had gezegd dat ik never iets voor je vriendinnen zou voelen haha…” zegt Rein dan en ik begin te lachen samen met Daan, “tjaa, wij hebben gewoon altijd gelijk he!” zegt Daan dan en de rest begint ook te lachen. “beetje kapsones hebben jullie wel he?!” zegt Owen dan lachend. “pfff, echt niet wij zijn alleen maar waarzeggers” zeg ik en dan heb ik echt de slappe lach. Zo lopen we nog een tijdje te lachen en dan komen we in de stad aan. “vanavond is er een disco in het hotel! Hadden jullie dat gezien?” zegt Roos dan, “uhh, nee, maar daar moeten we heen!!” zegt Fleur dan blij en ik zeg “ja, heel leuk allemaal maar dan wil ik wel een nieuw jurkje! Dus shop tijd!” “ik heb ook nog een nieuw jurkje nodig!” zegt Lotte dan en Fleur en Roos ook blijkt dan. “nou, jongens nu zijn jullie gedoemd om met ons jurkjes te gaan kopen! Haha” zeg ik lachend. “is niet zo erg hoor, alleen als we daarna wel een ijsje gaan halen met z’n alle!” zegt Rein, “is goed!” zeggen Fleur, Lotte, Roos en ik in koor. “okee, kom op dan gaan we shoppen!”

-2 uur later-

“dit is echt de laatste winkel waar we nog een leuk jurkje kunnen kopen!” zeg ik dan en we lopen met z’n alle de winkel in, “wooow, hier hebben ze veel jurken!” zegt Owen dan en kijkt verbaasd naar alle jurken die overal in de winkel hangen. “haha, ja dit is ook wel een winkel waar ze alle soorten jurken hebben!” zegt Lotte lachend. Fleur, Lotte, Roos en ik lopen verder de winkel in en gaan zoeken naar een perfect jurkje voor vanavond, de jongens gaan even zitten en kijken naar ons hoe we een jurkje aan het uitzoeken zijn. Na een tijdje hebben we alle 4 een jurkje en gaan ze passen. De jongens komen ook naar de paskamers gelopen en als we uit de paskamers komen zeggen ze alle 4 tegelijk “wooow”, “haha, zijn ze leuk?” vraag ik dan, “jaa, heel mooi! Een mooi jurkje bij een mooi meisje” zegt Daan, “aahw, bedankt daantje” zeg ik en ik bloos een beetje. “nou, wij gaan eventjes betalen en dan kunnen we een ijsje gaan eten!” zegt Fleur lachend en Owen zegt blij “yess, eindelijk een ijsje!” we beginnen allemaal te lachen en lopen naar de kassa. We rekenen af en lopen de winkel uit “op naar de ijssalon!” zeg ik lachend en we beginnen allemaal te rennen. Als we allemaal een ijsje hebben gaan we aan een tafel zitten met z’n alle en eten rustig ons ijsje op en kletsen gezellig.

We lopen na een half uurtje ongeveer weer verder en gaan nog eventjes winkelen, nouja Lotte, Fleur, Roos en ik en we trekken de jongens mee haha. Dan gebeurt er wat ik al verwacht had, er komen heel veel meisjes op ons afgelopen die mee hebben gekregen dat MainStreet in de stad was. We staan even stil en de meiden en ik stappen aan de kant want dit kan nog wel even duren! Ze geven heel wat mainiacs handtekenigen en gaan met ze op de foto en na een tijdje zegt Daan “uhm, sorry lieve mainiacs, maar wij gaan nu even snel verder winkelen met onze vriendinnen die daar staan, dus volgende keer gaan we weer op de foto en geven jullie handtekeningen!” je hoort wat “aahw” en “nee”, maar ook “veel plezier”. Ik kijk Daan dankbaar aan en we lopen dan met z’n 8en weer verder en gaan nog even winkelen. Dan bedenken we dat we snel terug moeten, want we gingen ook nog uiteten met z’n alle! Dan moeten we niet te lang weg zijn, want anders kunnen we niet meer naar de disco, en Roos had gehoord dat het heel gezellig word en dat er heel veel mensen komen! Rein, Owen, Nils en Daan kijken elkaar geheimzinnig aan en zeggen dan “nee hoor, we kunnen echt nog wel naar de disco” “hoe weten jullie dat nou?” vraagt Lotte nieuwsgierig, “uhm, wij hebben zo onze bronnen haha” zegt Rein lachend, “ooh, komt hij weer met z’n ‘bronnen’ haha” zeg ik lachend en we lopen snel naar het hotel terug. Niet veel later komen we terug in het hotel en is het al 16:30! We komen de moeder van Rein tegen en die zegt “gaan jullie je allemaal even snel omkleden? Dan gaan we zo naar het restaurant!” “ja, is goed mam, we moeten wel op tijd terug zijn he, want vanavond is de disco in het hotel!” zegt Rein en kijkt zijn moeder ook geheimzinnig aan, “ooh, is er vanavond disco? Ja hoor we zijn wel op tijd terug!” zegt de moeder van Rein en we lopen met z’n alle snel naar boven om ons om te gaan kleden. Niet veel later lopen we weer naar beneden met z’n alle waar de rest al staat te wachten. We gaan in een sushi restaurant eten met z’n alle en het is kei lekker! Rond 20:00 zijn we weer terug in het hotel en we gaan allemaal terug naar onze kamers waar we ons snel om gaan kleden voor de disco!

Reageer (11)

  • MS123456

    Aaaeh leuk snel door

    1 decennium geleden
  • Lovems

    Haar zit goed en jj moet verder happyyy

    1 decennium geleden
  • Lovems

    Effe haartjus doen :p

    1 decennium geleden
  • Lovems

    Bijna verder:)

    1 decennium geleden
  • Lovems

    Nummertje 7

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen