Foto bij 019 - P.O.V Anne

(:
nog een keer sorry namens mij ! Kerst was wel heel gezellig met de familie, hoe was jullie kerst ?
deze foto past trouwens niet echt bij het verhaal, maar ik vond ze zo schattig en ze hebben nog iets met kerst , dus als kerstcadeautje (:
comment , geef kudo , neem abo ! ;D
thank youuu xoxo Anne

'We hebben ons bedacht, is het goed als Anne bij mij slaapt vannacht? en Tonnie bij Harry?' vraagt Niall voorzichtig. Tonnie en Harry kijken elkaar aan en zeggen dat ze het goed vinden. Niall lacht naar me en hij slaat een arm om me heen en ik lach naar hem terug. Er verschijnt ook een lach op Tonnie's gezicht. Ze vindt het duidelijk ook een goed idee! We zitten 5 minuutjes op de bank met z'n allen en dan gaat de deur open en komt Liam binnen. Hij stapt de kamer in en kijkt verbaast. 'Heb ik wat gemist?' We lachen en dan sta ik op. 'Tonnie, zullen we even naar het winkeltje gaan, dan kunnen de jongens het aan Liam uitleggen.' Ze knikt en ze staat ook op. Als ik me omdraai om weg te lopen pakt Niall m'n hand, ik kijk hem aan en er verschijnt een lief lachje op z'n gezicht. Ik geef hem snel een kus op z'n wang en loop dan achter Tonnie aan. 'Niall zoende me !!!' gil ik zo zacht mogelijk als we eenmaal buiten zijn. 'NEE ?!' roept Tonnie naar me, en we staan samen midden op de straat te fangirlen, ook al is het fangirlen nu meer overgeslagen in liefde. 'En? Kan hij een beetje goed zoenen?' Ik lach en brabbel wat en ik begin alles te vertellen.
Als ik ben uitgepraat en Tonnie ook alles heeft verteld gaan we heel blij weer naar het huis. Als we aankomen komen we erachter dat we helemaal geen sleutel mee hebben genomen. Wanneer we net willen aanbellen komen Zayn, Perrie, Louis en Eleanor aanlopen. 'Hey Anne en Tonnie!' roept Eleanor blij. Ik geef haar een knuffel en ze stelt mij en Tonnie voor aan de rest. We staan een tijdje te kletsen en dan doet Zayn de deur open. 'Laten we naar binnen gaan, we staan nu al een tijdje voor de deur!' zegt Zayn lachend. Als we binnen staan loopt de rest meteen door naar boven. Ik en Tonnie lopen door de woonkamer waar een prachtige vleugel staat. We lopen door naar de keuken en zien iemand met z'n neus in de koelkast staan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen