Foto bij The Schadows

Arendpoot werd opgenomen in de Schaduwclan als Arendklauw.

Arendklauw voelde zich thuis in zijn nieuwe clan. Hij werd beter bervriend met Zachtvacht en hij kreeg al een leerling: Krabpoot.
Zachtvacht kreeg er ook een: kreeftpoot, Krabpoot zijn zusje. Samen gingen ze vaak trainen. Krabpoot was heel vrolijk en jong.
Kreeftpoot was heel nieuwsgierig naar alles. Arendklauw ging vaak op patroulle met Krachtvacht, de commandant en De Schaduwclan werd de leukste clan ooit. Tussen Arendklauw en Zachtvacht begon een speciale band te groeien en ze waren bijna altijd bij elkaar. Ze werden The Schadow genoemd.
Arendklauw kreeg ook door dat de Schaduwclan een groot conflict had met de Donderclan en vooral met de windclankat: Stekelpels.
Op een mooie dag gingen Arendklauw en Zachtvacht gaan trainen met hun leerlingen. Ze lieten hen het donderpad zien. wooooaaaw!! zei Krabpoot zo vrolijk en goedgehumeurd als hij was. Kreeftpoot was nieuwsgierig en vroeg aan Zachtvacht of dat gevaarlijk was.
Zachtvacht zei: nooit oversteken, want dan ben je in het Donderclanterritorium.
en op het pad rijden veel monsters. Op dat moment reed er een rood draakmonster aan topsnelheid over het donderpad. ( ferrari over zijn toeren)
wooooaaaw!!! klonk het weer van Krabpoot. Arendklauw voegde er tevreden aan toe: De donderclan is nog erger.
nog erger? vroeg kreeftpoot nieuwsgierig aan Zachtvacht. ik geloof het wel. zei ze. Ze merkten dat kreeftpoot goed in jagen was en dat Krabpoot en goede vechter was. Elke dag, vroeg in de ochtend vertrokken de vier katten: ondertussen The SchadowS vroeg om te gaan trainen. Maar op een dag was het anders.
TEN AAANVAL!!!! OPSTAAN, we worden aangevallen!!!!!!! Arendklauw stond op en liep naar zijn leerling: krabpoot toe die bij zijn vader: Inktpels stond.
INKTPELS schreeuwde het uit over heel de Schaduwclan. plots kwam een supergrote roste kater op het territorium tevoorschijn. achter hem rende Stekelpels. Glimster, Krachtvacht, en Modderstorm: de drie sterkste katers waren het aan het opnemen tegen de imensgrote kat.
Witstaart, een zwart krijger met een wit puntje aan haar staart liep naar Stekelpels om hem aan te vallen. Witstaart is ook de moeder van kreeft en krabpoot.
Toen Inktpels bij haar kwam staan zei ze dat hij nodig was bij Modderstorm, de leider en de commandant.
inktpels liep naar de drie sterke katers. maar nu was Stekelpels vrij om te doen wat hij wou. hij maaide Witstaart aan de kant en liep op kreefpoot af. mama!!! klonk het; plots sprong zachtvacht op hem en beet zo hard mogelijk in zijn staart. Stekelpels draaide zich om en toen sprong Arendklauw naar zijn oren. Ombetante kleintjaaaaaaaww!!!!! riep hij uit. toen liep Krabpoot er ook op af en zat daar te krabben aan zijn borst
Ook kreeftpoot voelde zich uitgedaagd. toen de Vier katten allemaal aan de voorkant van Stekelpels stonden liep er plotseling iemand op hem af, hij sprong in de rug van hem en iedereen hoorde een luid kreet: MIAAAUAAAAAAAUUUW!!!!
Krachtvacht boorde zijn nagels diep in het lijf van Stekelpels;
hIJ VLUCHTTE toen iedereen was afgeleid en toen sprong Arendklauw nog een stegen de grote roste kater. HIj volgde Stekelpels.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen