Foto bij Without Care.

Arendpoot werd betrapt in het Rivierterritorium door Scherpstaart en Egelhart.

Betrapt!!! zei Scherpstaart. Toen ik terug naar het kamp ging zei Egelhart tegen mij dat jij hier was ontsnapt.
en niet had gevraagd om naar buiten te gaan maar gewoon weg te lopen; Ik vroeg aan Lavaster of je naar buiten mocht en hij zei neen.
en zie nu, Je zit op het rivierclanterritorium! zei Scherpstaart van aan de overkant van de rivier. Arendpoot liep over een paar stenen naar het donderclanterritorium. " Ik zal dit melden aan Lavaster. Arendpoot liep achte de twee katten die hij het meeste haatte.
hij verbaasde zich want Scherpstaart komt normaal niet goed overeen met Egelhart.
maar ja, een gemeenschappelijke vijand brengt oude vijanden weer tot vrienden dacht Arendpoot.
Ondanks hij in de donderclan bijna geen vrienden had was hij toch gelukkiger dan anders, juist omdat hij zich zoveel amuseerde met Flitspoot.
Lavaster sprak tegen Arendpoot. Je hebt twee erge fouten begaan.
vanaf nu mag je wel uit het kamp maar vergeet niet dat de krijgscode er ook nog is! Nu zal ik je niet straffen maar als dit nog eens gebeurt:
BUITEN, ribedebie!!! en dan heeft iedere krijger het recht om je te doden op hun territorium.
Arendpoot keek naar Egelhart die zat te grijnzen.
en dan kan je nergens prooi vangen want ik denk dat de andere clans je ook niet welkom zouden heten, onze vijanden, de Schaduwclan niet, de strenge Windclan ook niet, de Rivierclan zeker niet voor de tweede keer!!
en hoevel prooi heb je dan? NIETS NOPPES RIEN NOTHING!!!
Onthoud dit, Arendpoot, onthoud dit!
iedereen lachte hem uit. Maar toen het nacht was, glipte Arendpoot voor dat Heetpoot wakker was uit het hol.Nu zou hij ook niet kunnen wakkergemaakt worden door Jachtpoot.Hij bleef staan aan de rand van de doorntunnel.
hij verzamelde al zijn moed bij elkaar en zei: i dont care!!!!!
toen liep hij vreugdevol de tunnel uit.
Het werd ochtend.
Omdat Arendpoot geen vrienden had in zijn clan merkte ook niemand dat hij weg was.
Arendpoot zat weer bij Flitspoot. hoog in de boom. Ze zaten wat na te babbelen na hun vink die ze samen mooi hadden gevangen.
Flitspoot was een goede vriend voor Arendpoot. Ze speelden niet alleen , maar ze trainden ook , maar dan op een leuke mannier met leuke katten.
Arendpoot zat op het gras en plots vloog flitspoot in de lucht arendpoot legde zich op zijn rug en duwde Flitspoot aan zijn buik , flitspoot viel naast Arendpoot neer. Ze waren echt de beste maatjes geworden. Ook op snelheid deden ze spelletjes. Ze liepen achter elkaar aan en sprongen op elkaar af. op het moment dat de twee katjes zot aan het rondlopen waren over het windclanterritorium dook er iemand op.
Heuvelster gevolg door Stekelpels en Bliksemvacht. Stekelpels was altijd Flitspoot haatkat geweest. Flitspoot, ga naar het kamp!! zei Bliksemvacht en hij liep met Flitspoot mee.
Stekelpels gromde en blaasde naar hem en Heuvelster keek strenger dan ooit.
Wat moest Arendpoot nu doen?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen