*I never loved someone this much.*

Harry pov.


Ik wordt wakker met kloppende hoofdpijn, maar ik ben erger gewend. Ik lig in een voor mij onbekende kamer, maar de geur die er hangt herken ik uit duizenden. Charlien. Wat deed ik in het huis van Charlien? Ik zet me recht en knipper met mijn ogen, waarna ik de kamer rondkijk. De kamer is heel ordelijk. Er liggen slechts enkele kleren op de grond, maar voor de rest-. Wacht eens even? Dat zijn mijn kleren! Ik spring onder de lakens vandaan en zie dat ik gelukkig mijn boxershort nog aan heb. Snel neem ik mijn kleren van de grond en doe ze aan.

“Goeiemorgen.” zegt Charlien, als ik de kamer binnenkom.
“Goeiemorgen” mompel ik. Ik vraag me af of er iets gebeurd is deze nacht.
Ik kuch , “is er iets.. euh.. gebeurd deze nacht?” vraag ik nogal ongemakkelijk. Charlien grinnikt, maar schud haar hoofd.
“Goed.” zeg ik. Ik wiebel nerveus heen en weer en weet niet goed wat ik met mezelf moet.
“Dan ga ik maar weer.” zeg ik. Ik loop naar de deur, maar wordt tegen gehouden door Charlien.
“Wacht, Harry. We moeten praten.” zegt ze, eveneens ongemakkelijk.
“Ja, inderdaad.” Ik draai me weer om. Ik ben blij dat we het toch over 1 ding eens zijn.
“Hoe gaat het met je?” vraagt ze. Ze kijkt me serieus aan, maar het is al meteen een vraag die ik niet weet hoe te beantwoorden. De waarheid, besluit ik..
“Niet zo goed als gehoopt.. Mijn repetities waren verschrikkelijk. En met jou?” vroeg ik.
“Om eerlijk te zijn, ook niet zo goed. Toen ik je de deur wees, had ik gehoopt dat die berichten zouden stoppen, dat er een einde aan zou komen. Maar eigenlijk is het alleen nog maar erger geworden.” Ze zuchtte en keek naar me op. Haar bruine ogen, leken zich vast te klampen aan de mijne.Even bleef het stil, maar toen schraapte ze haar keel om iets te zeggen.
“Hou je van me? Alleen antwoorden als je het echt meent.” zegt ze. Ik denk even na over deze vraag, Hou ik van haar? Ja, dat weet ik wel zeker.
“Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden.” is mijn antwoord. Charlien knikt, maar blijft serieus kijken.
“Hou jij van mij?” vraag ik nerveus. Ik weet zeker dat als ze nu nee zegt, dat mijn wereld in elkaar zou storten. Charlien sluit haar ogen en denkt na. De spanning stapelt zich op. Uiteindelijk opent ze haar ogen en kijkt me aan. Een licht glimlachje ligt rond haar lippen.
“Ja, heel veel zelfs.”



Merry Christmass, gelukkige kerst! En zoals gewoonlijk is er bijna een jaar gepasseerd eer dat er een hoofdstukje bij kwam. Oké dat is overdreven, maar any way. Hebben jullie al veel cadeautjes gekregen? :) XxJulie

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen