Eva gaat voor de klas staan en begint te praten: "Zoals de meeste al hebben gezien sta ik niet op de klassen lijst. Ze zijn me niet vergeten, ik ben namelijk verhuisd naar Waalre voor mijn vaders werk. Ik ga dus ook naar een andere school enzo. En ik woon naast Rein van mainstreet en ik heb verkering met hem, alleen Juul wist dat. Ik ben hier nog een dagje omdat ik het jullie zelf wilde vertellen. Ik heb deze week nog vrij ik moet volgende week pas naar school!" "Oke dit was dus het verhaal van Eva, we kunnen nu allemaal iets gaan maken voor Eva als herinnering en als verassing dus jullie hebben dus de 1e 4 uur de tijd tijdens MAV!" Iedereen gaat meteen aan het werk,

Aan het einde van de dag krijgt Eva heel veel blaadjes, dan nemen ze afscheid en fietsen Eva en Juul naar het huis van Juul. Als ze er aan komen gaat Eva op de computer ze ziet dat ze heel veel tweets heeft. De eerste tweet die ze heeft gekregen is van @reinduif: Heey liefschatje hoe ging het op school? Hoe reageerden ze? Tot vanaaf! Love u(H)XX Rein. Op die tweet werd veel gereageerd. Zijn jullie samen? Allemaal van dat soort tweets. Rein stuurt 1 tweet terug: Heey iedereen, ja ze is mijn vriendin, ga er please geen problemen van maken, we zijn gelukkig samen! X. Dat vond Eva zo lief! Om 18:00 uur werd Eva weer opgehaald.

Maandag ging Eva voor het eerst naar school, gelukkig zat ze wel bij haar tweelingzus Nienke bij haar in de klas zit. Die ochtend fietsen Eva, Rein en Nienke naar school. Als ze der eenmaal aangekomen zijn zet ze alle drie hun fietsen bij elkaar en lopen de school binnen. De rector van de school staat al te wachten. Hij stelt zich voor en Eva en Nienke nemen afscheid van Rein en Rein loopt naar zijn vrienden toe. De meiden gaan met de rector mee. De vrienden van Rein zeggen: " uhm wie is nou je vriendin en waarom zei als ze zoveel op elkaar lijken" " Eva is de langere en ik vind haar opende een of andere manier gewoon mooier!" Eva en Nienke lopen met de rector mee naar hun klaslokaal waar ze het eerste uur les hebben, ondertussen was de bel gegaan. Het klaslokaal stroomde aardig vol. De kinderen keken verbaast naar Eva en Nienke. Toen iedereen zat en de tweede bel was gegaan zei de rector: "Dit zijn twee nieuwe klas genootjes. Wie willen er de eerste week ze een beetje helpen?" Er staken twee meisjes die naast elkaar zaten hun hand op. De rector zei: "Dat zijn Lisa en Jasmijn." De rector liep weg en de leraar zei: " Stel jullie even voor!" Eva begon: "Ik ben Eva, ik ben 13 jaar en mijn hobby's zijn hockeyen, dansen en acteren." "Ik ben Nienke, ik ben ook 13 jaar want ik ben de tweelingzus van Eva en mijn hobby's zijn voetballen, zingen en acteren." De klas begint te lachen en de meiden lachen mee. De leraar zei: "Zijn er nog vragen?" Een jongen zei: " jij heet toch Eva? Ben jij soms het vriendinnetje van Rein?" "Ja hoe weet jij dat?"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen