Foto bij inlove with Legolas 12

Ebigon pov

De volgende ochtend werd ik wakker in het gras. Er was een harde wind en het regende hard, Legolas zag er erg slecht uit. zijn huid was bleek en zijn lippen waren blauw, Hij had veel bloed verloren. Ik maakte Andrea en Aragorn wakker en hun schoten me gelijk te hulp. We moeten met hem na verzorgers anders red hij het niet zei Aragorn. We liepen naar de paarden toen zagen we dat het paard van Andrea weg was en allemaal bloed sporen op de grond lagen. Nu dat weer riep Andrea. Aragorn nam Legolas mee op zijn paard en Andrea ging op Legolas zijn paard mee. Geef niet op Legolas riep ik.

na een uuur ongeveer waren we bij een verzorghuis aangekomen.
Een mevrouw kwam naar ons toe en nam Legolas mee en legde hem op een bed. Ik ging bij hem zitten en streelde hem door zijn haar. Hij kwam weer een beetje bij en deed zijn ogen open. Waar ben ik vroeg hij, Je bent in goede handen zei ik tegen hem en gaf hem een kus. Legolas deed zijn ogen weer dicht, blijf vol houden zij ik tegen hem. Hij hield mijn hand vast Legolas zijn hand was koud.,Als we je ouders hebben gevonden wil ik dat je bij me blijft voor altijd zei Legolas. Ik blijf voor altijd bij je zei ik tegen hem. Ik kuste hem en Legolas ging weer slapen.
Ik liep de kamer uit.

Ik liep de trap af en ging naast Aragorn zitten, hoe gaat het met Legolas vroeg Aragorn. Het gaat iets beter ik hoop dat we morgen weer kunnen reizen, dit moet echt achter de rug zijn. Ik snap en we wachten tot morgen als Legolas weer beter is zei Aragorn. Goedplan zei ik tegen hem

Reageer (3)

  • DamonEnzo

    Veder zo gaaf verhaal:)

    Alsjeblieft...
    Kan niet zo lang zonder jou verhaal

    1 decennium geleden
  • Ashtonswife

    Super geschreven!!

    Snel verder?! Legolas moet snel weer beter worden!!

    KUDO!!

    x

    1 decennium geleden
  • dineniel

    goed dat het beter gaat met legolas

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen