Foto bij Inlove with Legolas 11

sorry voor de spelfouten alvast :$ maar ik had niet veel tijd.

Hope you like it <3

Xxx

We liepen na onze paarden, we stapte op en reden verder. Het was zo geweldig nu wist ik het zeker ik was voor het eerst in mijn leven echt verlieft. In mijn gedachten dwaalde ik af, EH opletten riep Aragorn, Ik schrok en viel van Arod af. Ik belande met mijn been in een stalen pin die vast zat in de grond. AAARRGH riep ik hard. Iedereen schrok en kwam naar me toe. Ik verloor al snel veel bloed en de stekende pijn was niet te verdragen. Blijf stil liggen beweeg je niet zei Aragorn. Ik keek na me been, overal lag mijn bloed .Alles werd zwart voor mijn ogen, geluiden vervagen het enigste wat ik hoorden was mijn hartslag.

Ebigon pov
We moeten die pin uit zijn been krijgen zei Aragorn. Ik ga water halen riep Andrea, Ebigon gooide een waterzak. ik til hem op en jij moet Legolas zijn been omhoog duwen zodat de pin er uit kan zei Aragorn . Aragorn tilde Legolas op en ik duwde zijn been naar boven, de pin was er gelukkig uit.Aregorn legde Legolas op het gras. Ik controleerden zijn ademhaling, hij dempend nog zei ik opgelucht. Zijn hartkloppingen waren ook nog goed, Aregorn deed Legolas broek naar beneden. Andrea rende naar ons toe, en pakte een schoon shirt en een doek van haarzelf uit de tas. We depte de wond met water en deden er een schone doek overheen en we bonden zijn been af met het shirt van Andrea.
We laten hem wel even rusten, Aregorn ging in het gras zitten,en ik ging naast Legolas zitten en streelde hem door zijn haren. Hij deed zijn ogen open, en keek naar zijn been die helemaal verbonden was. Bedankt zei hij tegen ons. Iedereen gaf hem veel aandacht. We stoppen vanaf nu morgen gaan we verder zei Aragorn. Dames maken jullie even een bed voor Legolas vroeg Aragorn. Ja zei ik en ik pakte Andrea bij de hand, samen gingen we veel zachte dingen zoeken. Als we nou wat kippen tegen kwamen grapte Andrea. Ik begon te lachen, toen zagen we ineens 6 kippen. Toeval zei ik tegen Andrea, Oke doden maar riep ze. We pakte onze zwaarden en doden de kippen. We sleepte ze mee naar Legolas en Aregorn, Aregorn help ons even met het trekken van de veren vroeg ik. Hij hielp ons en Ik liep weer terug het bos in. Het werd een beetje schemerig ik pakte veel bladeren en dat soort dingen, Ik nam het mee, toen ik er weer was maakte we met ze alle een bed voor Legolas. Het was zacht, we lieten Legolas rustig slapen terwijl wij de kip klaarmaakte.

Reageer (5)

  • dineniel

    ze zorgen wel goed voor legolas

    1 decennium geleden
  • Ashtonswife

    Ow ja KUDO!!!

    1 decennium geleden
  • Ashtonswife

    Verder please?!

    I Love it!! snel snel snel snel verder?!

    x

    1 decennium geleden
  • DamonEnzo

    Veder Please

    1 decennium geleden
  • DamonEnzo

    LEUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen