Foto bij Inlove with Legolas 10

Foto is Andrea :).

deze is kort moet zo na me tante namelijk xD

Legolas Pov

Ik werd wakker van de zon op mijn gezicht. Ik stapte uit de hangmat en rekte me uit, zo er is er ook een wakker zei Aragorn. Kom we gaan weer rijden zei Ebigon, We stapte op onze paarden en reden verder.
we reden reden en reden niemand had verder iets te zeggen.
We reden al zo een 5 uur achter elkaar door. We moesten even stoppen, Aragorn en Andrea waren de heletijd met elkaar aan het praten hoe ze hun partner miste. Aragon zat maar te praten over Arwen, en Andrea had een heel verhaal te vertellen over de gespierde Kevin. En ik staarde voor me uit, beschamend over gister. Ik ging op een rots zitten, denken wat ik eigenlijk fout had gedaan. Ebigon ging naast me zitten en vroeg wat er aan de hand was, ik zei niets en staarde voor me uit. Ebigon ging voor me staan en trok me mee een klein grotje in. Ze sloeg me in mijn gezicht, AUW waar was dat voor nodig riep ik. Ze zei niets, onze hoofden kwamen dichter bij elkaar, ik voelde haar lippen op die van mij. We kuste elkaar voor een hele lange tijd. Ik werd er opgewonden van, alleen dat mocht ik niet laten merken. Ze bleef maar zoenen en ik bleef maar meer opgewonden raken. Toen stopte we met zoenen, ik was echt heel opgewonden maar ik hield me in.
Waarom vroeg ik aan Ebigon, Vond je het niet leuk dan ze trok haar wenkbrauw op. Ik begon haar weer te zoenen, Hmm jewel zei ik. Ze trok me weer de grot in en ze ging op me zitten. Ze deed haar shirt uit, nee nee wacht dit kan nog niet zei ik tegen haar. Legolas kus me zei Ebigon. Ik kuste haar weer, we begonnen een beetje te vrijen. Toen kwam Aragorn, Hij keek in het grotje. Ik zocht jullie zei hij, maar wij bleven gewoon door gaan en hadden niets in de gaten. WE MOETEN VERDER riep hij. We schrokken allebei en liepen de grot uit.

Reageer (2)

  • dineniel

    yay eindelijk zijn ze samen

    1 decennium geleden
  • Ashtonswife

    Yeah eindelijk hebben ze gezoend!!!(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

    Ik ben blij voor ze!! KUDO!!(Ik hoop dat hij het nu wel doet!!)
    Snel verder(K)

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen