Foto bij Inlove with Legolas 9

(H)(H)(H)

Ebigon pov.

Ik spetterde water na Andrea, ze spetterde terug. Legolas keek me de heletijd met een dromerig gezicht aan en Aragorn keek na de wolken. Ik schrok toen ik iets glibberig langs mijn been voelde, het was een vis een dikke vette vis. ik dook onder water en pakte hem, Kijk Andrea ik heb je gevangen ik begon te lachen. Andrea Duwde me onder water, hou je nou op riep ze. Ik gooide de vis na de jongens, Doe nuttig en bak deze even riep ik lachend. Jaaaa riep Andrea blij , ik keek haar aan en schudde mijn hoofd even, en wat heb jij gebruik zei ik tegen haar. Andrea dook onderwater en ging weer na boven en ging op een steen haar nagels veilen. Waar haal je die veil vandaan vroeg ik aan haar, ooh die heb ik altijd bij me zei Andrea terug. Legolas haalde de graat uit de vis en maakte een vuurtje. Aragorn was zijn mes aan het slijpen. Toen de vis eenmaal klaar was aten we hem op. Ik vulde de legen flessen even met water. Ik fris me nog even op en dan gaan we zei Legolas. Buiten leek het wel meer als 28 graden te zijn het was zo ongelofelijk warm. Ik sprong nog eens in het water. Legolas liep rustig in het water, Aragorn was ook in het water alleen hij ging er snel weer uit en ging met Andrea sparren. Hij zwom na me toe, sorry van vanochtend zei Legolas. Doe nooit meer zo iets stoms zei ik tegen hem, Legolas glimlachte en zei ik zou het nooit meer doen prinsesje. Ik ben geen prinsesJE zei ik, Jawel zei Legolas plagend. Ik voel me niet eens een prinses zei ik. Komt nog wel als we de strijd hebben gewonnen zei Legolas. Ik hoop dat mijn ouders nog leven ik zou ze zo graag willen ontmoetten zei ik tegen Legolas. Dat snap ik zei Legolas, jongens laten we weer gaan reizen zei Aragorn. Ja we komen riep Legolas. Legolas trok me onder water en wou me kussen, maar ik duwde weg. Ik liep het water uit en kleden me om, Legolas liep het water ook uit met een sip gezicht. Sorry maar ik vind je wel heel leuk, maar wat er gebeurd is maakt me nogal door de war zei ik tegen Legolas.

Legolas pov.

Had ik die trut nou maar niet terug genomen dacht ik bij mezelf. Het spijt me ik wist ook niet wat me bezielde, ik wacht op je zei ik tegen Ebigon. Ebigon glimlachte naar me. We gingen op de paarde verder reizen, wist je dat die meid Andrea heel goed is in zwaardvechten zei Aragorn. Had ik niet verwacht van haar zei ik tegen Aragorn. Ik mag haar wel zei Aragorn, Ik ook zei ik tegen hem. Ebigon en Andrea waren een liedje aan het zingen. De tijd vloog voorbij, het werd donker dus dat betekende dat we richting de nacht gingen. We reden het bos in laten we hier gaan overnachten zei ik. Oke is goed zei Ebigon, We bonden onze paarden vast aan bomen. Andrea gaf ons hangmatten, ik bond die van mij naast Aragorn.
Ik ben echt moe zei Ebigon, ik had echt niet geslapen vannacht. Nou dan kan je nu lekker slapen zei Andrea tegen haar. Eindelijk zei ze blij. Ze is zo mooi met haar lange bruine haren en haar groene ogen precies waar ik op val, ik val niet op blond misschien omdat ik zelf al blond ben zei ik tegen mezelf. Eh wat zei je zei Aragorn. Oh nee laat maar ik praatte weer is tegen me zelf zei ik hem, je vind der leuk he zei hij. Ja ik wou dat ik die fout met Sharailah nooit had gemaakt zei ik sip. Hij gaf me een schouder klopje en ging liggen, iedereen lag al in de matten. het was stil, Het geluid van krekels en de bladeren, en het eten van gras van de paarden maakte me rustig. ik moest denken aan deze rare dag, ik keek naar de sterren en dacht aan de mooie Ebigon. Langzaam viel ik rustig inslaap.

Reageer (3)

  • FantasyXxxX

    maakt niet uit hihi ^^

    BEDANKT (H)(H) :D

    1 decennium geleden
  • Ashtonswife

    en hij geeft weer geen kudo@!!! nu ben ik echt boos!!!:@:@:@

    1 decennium geleden
  • Ashtonswife

    Awh!! Ik snap Ebigon wel!!

    Please snel verder?!(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)

    Love it!(H)(K)(flower)(K)

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen