Foto bij Inlove with Legolas 7

De eieren waren gebakken. Oh ik ruik eitjes Aregorn sprong op, Ik gaf hem brood en eieren. Dankje zei Aregorn, Hoe vroeg was je wakker vroeg hij me. Ik heb maar een uur geslapen denk ik, ik was in gedachten. Ik moet je iets vertellen wat je eigenlijk niet mocht weten zei Aregorn, wat is het ik keek hem vragend aan. Legolas en Sharailah zijn bij elkaar, maar het komt goed ik weet het zeker ik jaag der weg zei Aregorn en hij gaf me een schouderklopje.
Legolas stond ook op, Lekker riep hij. Ik negeerde hem ik was een beetje boos. Wat is er met je vroeg hij en hij pakte mijn hand. Ik rende weg, Andrea werd er wakker van. Heey sleepy zei Aregorn, Wat is er allemaal aan de hand vroeg Andrea. Aregorn legde het uit, Dat had ik niet van je verwacht Legolas je hebt zoveel met haar gedaan en zo romantisch.. Van jou wel verwaand achterlijk rot blaag dat Sharailah heet. Andrea rende naar me toe, Ik was een steen aan het trappen. Ik vind het niet eerlijk, ik haat dat wijf ik wil der gewoon kapot maken riep ik. Sttt rustig Andrea knuffelde me.

Legolas pov

Ach wat maakt jou haar nou uit, je hebt mij en ik ben veel beter. Dit verdiende ze, zegt Sharailah. Je kunt maar beter na huis gaan Sharailah zei Aregorn.
DOEI DAN riep ze boos. Ze reed met haar paard weg, dat is toch geen meisje voor jou Aregorn tikte me aan. Ik weet ook niet wat mij bezielde ik ben blij dat ze weg is, ik weet het zeker zo een trut als haar hoef ik echt niet, ik wou haar alleen een kans geven, zei ik tegen Aregorn. Ik rende naar Ebigon die op een steen zat. Ik ga wel even weg zei Andrea. Ik rende naar Ebigon toe, het spijt me riep ik. Ga weg riep ze terug, ik rende op haar af en hield arm vast toen ze weg wou lopen. Geef me 1 kans ik zweer dat ik die niet zou verprutsen ik keek haar in haar ogen aan. Waarom loog je tegen mij zei Ebigon. Ik wou je hart geen pijn doen zei ik ik keek na de grond. Oke ik wil je wel 1 kans geven Legolas maar ik wil echt dat Sharailah weg gaat. Ze is al weg gegaan zei ik tegen haar. Oke dat was ook het beste anders had ik der echt kapot gemaakt Ebigon lachte.

Reageer (2)

  • DamonEnzo

    DIT IS ZO GAAF VEDER GA VEDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Ashtonswife

    Yeah die trut is weg(yeah)! Legolas vraag Ebigon gewoon of durf je niet:P?

    Snel verder?!(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen